Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Mevlüt Yeni ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, 24 yıldır aralıksız süren ve pandemi döneminde ara vermek zorunda kalınan Presseclub Nürnberg kardeşlik dostluk ilişkileri yeniden güçlendirmek, yeni dönem program ve projeleri değerlendirmek için Almanya’da bir takım görüşmelerde bulundu.
Presseclub Nürnberg ziyareti kapsamında Mevlüt Yeni ve İdris Taş Siegfried Zelnhefer, Joachim Hauck, Dieter Barth ve Dr. İsmail Baloğlu ile birlikte Nürnberg Belediye Başkanı Marcus König bir araya geldi.
[caption id="attachment_531321" align="alignnone" width="674"]
Corendon Airlines Alman futbolunun en köklü kulüplerinden FC Nürnberg ile sponsorluk anlaşması yapmıştı[/caption]
Kriz döneminde Nürnberg Havalimanı’nın da Airlines Corendon sayesinde ayakta kaldığını söyleyen Belediye Başkanı Marcus König, ”Corendon Airlines ve Türk Hava Yolları pandemi döneminde bizlere çok destek verdiler. Corendon Airlines sayesinde Nürnberg Havalimanı krizi az hasarla atlattı. Corendon Airlines ile seyahat eden vatandaşlarımız aldıkları hizmetlerden ve güvenli bir şekilde seyahat etmekten son derece memnun. Bu konuda üst seviyede olumlu yorumlar alıyoruz. Corendon Airlines ile birlikte çalışmaktan son derece mutluyuz” dedi.


CORENDON’A BÜYÜK ÖVGÜ
Görüşmede Başkan König, geçtiğimiz yıllarda imzalanan Corendon Airlines ve Alman futbolunun en köklü kulüplerinden FC Nürnberg arasında yapılan sponsorluk anlaşmasına değindi.
