Kusursuz bir Akdeniz tatili için Sueno otelleri ve fiyatları

26.03.2021 10:29

Antalya’nın gözde turizm noktalarından Belek ve Side’de konumlanan otelleri ile hizmet veren Sueno Hotels markası konuklarına lüks, eğlence ve kaliteye dayalı bir deneyim sunmaktadır. Tüm misafirlerin unutulmaz tatil anıları ile tesislerden ayrılmaları için özenli bir hizmet vermekte olan marka, Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazanan ilk otel olma özelliğini de taşımaktadır.

Kusursuz bir Akdeniz tatili için Sueno otelleri ve fiyatları

Hijyen kurallarının, sınırsız eğlencenin ve eşsiz bir doğanın bir arada sunulduğu kusursuz bir tatil planı için Sueno otelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir, bu yaz siz de benzersiz bir deneyim yaşamanın keyfine varabilirsiniz.

Sınırsız Lüksü Keşfedin: Sueno Hotels Deluxe Belek

İhtişamlı mimarisi ve konuklarına özel hissettiren hizmetleri ile bölgenin öne çıkan otelleri arasında Sueno Hotels Deluxe Belek yer almaktadır. Antalya’nın en lüks otellerine ev sahipliği yapan Belek mevkiinde konumlanan tesis odaları, kral dairesi ve villaları ile konuklarının en iyisini yaşamalarına olanak sunmaktadır. Ultra her şey dahil konseptinde hizmet veren otelde açık büfe servisin yanı sıra misafirler 6 adet a la carte restoranda dünya mutfaklarından seçkin lezzetleri tatma olanağı bulmaktadır.

Akdeniz’de unutulmaz bir yaz tatiline kapılarını aralayan Sueno Hotels Deluxe Belek, denize sıfır konumda olup, özel plajın yanı sıra 7000 m2 havuz alanında her yaş grubu için özel yüzme alanları ve aquapark hizmet vermektedir. Eğlenceli anların yanı sıra ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek seçeneklere sahip tesiste termal havuzdan su yataklı dinlenme odasına kadar benzersiz olanaklar sizleri beklemektedir. Küçük misafirlerine de özen gösteren otelde 3 farklı çocuk kulübü spordan sanata yepyeni deneyimlerin kazanılacağı en özel tatili sunmaktadır.

Antalya’da Sınırsız Eğlenceyi Yaşamak İsteyenler İçin Sueno Hotels Beach Side

Antalya’nın en güzel tatil beldelerinden Side’de kusursuz bir konaklama deneyimi için öne çıkan tesisler arasında Sueno Hotels Beach Side yer almaktadır. Tesis çocuklu aileler için unutulmaz tatil anılarına ev sahipliği yapmaktadır. Akşam saatlerinde hizmet veren lunapark sizi çocukluk yıllarınıza götürürken, küçük misafirler ise burada sıkılmadan vakit geçirebilmektedir. Mavi bayrak ödüllü plaj, aquapark ve açık – kapalı yüzme havuzları ise gün boyu Antalya’nın sıcak günlerinde bunalmadan en güzel anlarınızı yaşamanıza olanak sunmaktadır.

606 odanın, villa ve göl evlerinin siz ve aileniz için en konforlu şekilde tasarlandığı Sueno Hotels Beach Side’de misafirler ultra her şey dahil konseptinde ağırlanmaktadır. SPA alanında ruhen ve bedenen yenilenmek isteyen konuklarına ayrıcalıklı hizmetler sunan otel, iş amaçlı seyahatlerinizde de 12 adet toplantı salonunda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacaktır.

Golf Tutkunlarına Lüks Seçenekler Sunan Sueno Hotels Golf Belek

En keyifli tatilinizi geçirirken, tutkunu olduğunuz aktiviteyi de gönlünüzce gerçekleştirebileceğiniz tesisler arasında Sueno Hotels Golf Belek yer almaktadır. 1.410.000 m2lik geniş alanı ile konuklarına eşsiz bir doğayı ve zengin aktivite seçeneklerini sunan tesis 174 odası ile yüksek konfor standartlarına erişmenizi sağlamaktadır.

Türkiye’de bir ilk olan asansörlü aquaparkın yanı sıra özel plaj ve açık – kapalı yüzme havuzları unutulmaz bir serinleme deneyimi yaşatırken, 150 hektar alana sahip golf sahası, futbol, voleybol, basketbol sahaları ve 7’den 70’e herkesin eğleneceği Game Land tesisin öne çıkan özellikleri arasındadır. Çocuklu aileler için de bölgenin en konforlu otellerinden biri olan Sueno Hotels Golf Belek’te Akdeniz’in en büyük çocuk kulübü hizmet vermektedir. Eğlencenin 24 saat devam ettiği tesiste, en dinlendirici anlar için SPA merkezi yer almaktadır. Sueno Hotels Golf Belek misafirlerini ultra her şey dahil konseptinde ağırlamaktadır.

Sueno markası bünyesinde hizmet veren tüm oteller hakkında en kapsamlı bilgiyi edinmek, sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte unutamayacağınız bir tatil planı yapmak için otelleri.net adresine tıklamanız yeterlidir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim
Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağı..

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyar..

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var
ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler denges..

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük
Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı sahne alıyor!

Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Ke..

Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı sahne alıyor!
Alanya'da CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması

Alanya'da CHP'li belediye ile MHP aras..

Alanya'da CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması