Antalya haber... Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan haftalık verilere göre; vaka sayısı 100 binde 270,96'ya ulaşan turizm kenti Antalya sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle sessizliğe büründü.
[caption id="attachment_410589" align="alignnone" width="646"]
Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf turistler sahile akın etti[/caption]
Yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte hava sıcaklığı 23 dereceye kadar çıkınca kısıtlamadan muaf turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne gitti. Sahildeki bazı turistler sıcaklığı 18 derece olan denize girerken, bazıları ise kumların üzerinde uzanarak güneşin tadını çıkardı.
Bu sırada kısıtlamayı ihlal eden bazı kişilerin de sahilde denize girdiği görüldü. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler ise sezon öncesinde sahilde çalışmalarını sürdürdü. Kavşaklarda uygulama yapan polis ekipleri ise durdurdukları araçlardakilerin sokağa çıkmak için gerekli izin belgelerini kontrol etti.


