KETOB'un yeni başkanı Gürler oldu

22.10.2017 10:27

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB) genel kurulunda tek listeyle seçime giren Şener Gürler, başkan seçildi.

KETOB'un yeni başkanı Gürler oldu

KETOB'un olağan genel kurul toplantısı ilçe merkezindeki bir otelde yapıldı. Toplantıya, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül de katıldı. İlk olarak 2014- 2017 yılları arası yönetim ve denetim kurulu raporlarıyla gelir, gider hesaplarının okunması ve ibrasının ardından aynı dönemlere ait faaliyet raporları sunuldu. Raporların ardından tek listeyle seçime giren Şener Gürler ve listesi KETOB'un yeni yönetimi olarak seçildi.

Toplantı sonrası teşekkür konuşması yapan yeni KETOB Başkanı Şener Gürler de şunları söyledi:

"Ülkemizde ve dünyada başka bir benzeri olmayan Kemer'imizin marka değerini yükseltmek, her yıl dünyada ve ülkemizde yeni turizm destinasyonlarının açıldığı bu dönemde daha çok önem kazanmıştır. Bölgemizi vazgeçilmezler ve ilk tercih edilenler arasına sokmak bölgedeki herkesin birincil hedefi olmalıdır. Bu bağlamda ilçemizin turizminin mihenk taşları olan otellerimizin hizmet kalitesinin, misafir memnuniyetinin üst seviyeye çıkartılması, kalifiye personellerin otellere kazandırılmasıyla ilgili çalışmalar, otellerin birbirleriyle özel ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan ilişkilerinin ideal bir şekle getirilmesi, sorun ve isteklerin diyalog yolu ile hızlı ve otellerimizin lehine sonuçlandırılması KETOB'un özünü oluşturmuş ve oluşturacaktır. Hedefimiz başarılara ulaşmak için birlikten kuvvet doğar ilkesi ile önümüzdeki dönemde birliğimizin gücünü daha da arttırmak için bütün otel işletmelerinin KETOB'a daha çok sahip çıkmalarını ve KETOB'a üye olmayan otel işletmelerinin de bu birliğin çatısına üye olmak için davet ediyorum."

(Levent YENİGÜN / DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto