Antalya haber... Kazakistan Sanayi ve Altyapı Geliştirme Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 ile ilgili Hükümet Komisyonunun yeni kararına göre, ülkede dış hat uçuşlarında Türkiye ve Özbekistan'a uçak sefer sayıları artacak.
7 Haziran'dan itibaren hava yolu şirketleri, Kazakistan'dan Antalya'ya haftada 8 sefer düzenleyecek.
Bunun yanı sıra Özbekistan'ın Namangan, Nukus ve Semerkand şehirlerine de düzenli seferler açılacak.Kazakistan Sanayi ve Altyapı Geliştirme Bakanı Beibut Atamkulov, daha önce yaptığı açıklamada, yaz aylarında çok sayıda vatandaşın tatile Türkiye'ye gittiğini ve bu durumu dikkate alarak Antalya'ya uçak seferi sayısının artırılması konusunda müzakerelerde bulunduklarını bildirmişti.Haberlerimizi Instagram, Facebook, Twitter, Telegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.
TURİZM
Yayınlanma: 04 Haziran 2021 - 17:00
Güncelleme: 04 Haziran 2021 - 18:28
Kazakistan, Antalya'ya uçak sefer sayısını artırdı
Antalya haber... Kazakistan, 7 Haziran'dan itibaren Antalya'ya düzenlenecek uçak seferi sayısını haftada 8'e çıkarma kararı aldı.
TURİZM
04 Haziran 2021 - 17:00
Güncelleme: 04 Haziran 2021 - 18:28
İlginizi Çekebilir