Esenyel'den KKTC turizmine ışık tutacak kitap

05.10.2017 13:37

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı Müsteşarı Doç Dr. İsmet Esenyel’in Zoom Yayınları’ndan çıkan 'Kuzey Kıbrıs’ta Sürdürebilir Turizm' adlı kitabı bugün yapılan bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

8 aylık bir çalışma ile medyada yayınlanan yazıları ile akademik alanda hazırladığı makaleleri derleyerek, güncel olayların turizme etkisinin tartışıldığı bir kaynak kitap hazırladığını söyleyen Doç Dr. İsmet Esenyel, “Hayalime kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Teker teker saysam mutlaka birisini unuturum en başta, beni bugünlere getiren ana okuldan başlayarak eğitim hayatımda benim için emek ve zaman harcayan tüm öğretmenlerime öncelikle sevgi ve en derin hürmetlerimi sunuyorum. Tabii ki ailem, tüm fertlerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu kitap benim için bir ilk ama son olmayacak. Kitabım 30 yıllık bir turizm serüveninin birikimi., kitaba gösterilen ilgiye müteşekkirim" dedi.

 Kitabın KKTC turizimi içinde önemli bir kaynak olacağını ifade eden Esenyel, 5 yıllık kısa vadeli ve 10 yıllık stratejik planlama için kitabın önemli bir kaynak olmasını ümit ettiğini belirtti.

(MYGazete.com)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto