Antalya'da esnafın yüzü güldü!

14.08.2019 13:05

Antalya’da bayram tatili esnafın yüzünü güldürdü. Kalekapısı Esnaflarını Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) Başkanı Hasan Kilit, bayram tatili boyunca ciddi bir yoğunluk olduğunu söyledi. 

Antalya'da esnafın yüzü güldü!

Tatilciler Kurban Bayramı tatilini turizmin başkenti Antalya’da değerlendirdi.

Deniz, kum ve güneş üçlüsünün yanı sıra tarihi Kaleiçi ve Kalekapısı’nı ziyaret eden turistler, esnafın da yüzünü güldürdü. 

KALEDER Başkanı Hasan Kilit, bayram tatilindeki hareketliliğin bayramın 2’nci gününden sonra yoğunlaştığını belirterek, “Turistler Kapalıyol, Kaleiçi ve Kalekapısı’nda yoğunlaştı. Ziyaretçi rakamlarında artış yaşandı” dedi. 

“Tatilcilerin alışveriş yapması esnaflarımız için çok önemli” 

Kent merkezini ziyaret eden tatilciler alışveriş de yaptı.

Kilit, “Tatilcilerin yaptığı alışveriş çok yüksek rakamlarda değildi, ama yine de iyiydi. Bölgemiz çok özel bir bölge. Dolayısıyla tatilcilerin bu özel bölgeyi ziyaret etmesi ve alışveriş yapmaları esnaflarımız için çok değerli ve önemli” diye konuştu. 

KALEDER Başkanı Hasan Kilit sözlerine şöyle devam etti: 

“Kalabalığın en iyi tarafı canlı olmasıydı. Tatil süresince çok canlı bir yoğunluk yaşandı. Zaten bölgemizin tanıtımını ne kadar iyi yaparsak, o kadar güzel karşılık bulabiliriz. Benim ilk projem, bölgenin tanıtımıydı.

Yerli ve yabancıya bu bölgenin güzel bir şekilde tanıtılması gerekiyor. Bölgemiz 21 ören yerinin ve tarihi eserlerin olduğu bir bölge. Esnaflarımızla sürekli toplantı ve istişare halindeyiz. Kurslarımız da var.

Zor müşteriyi nasıl ikna edebiliriz? Müşterilerle nasıl iletişim kurmalıyız? Bunlarla ilgili kurslarımız var. ‘Antalya’ya geldim, Antalya’yı gördüm diyebilmeniz için Kale Kapısı’nı ve Kaleiçi’ni gezmeniz gerekir’ bu sloganımızla çalışmalara devam ediyoruz.” 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto