Antalya ve Antalyaspor sevdalısı, turizmci Tolga Cömertoğlu ilk kez MY TV Türkiye'de açıkladı! Pazartesi Antalya’da ne olacak?

14.02.2021 11:10

MYGazete.com ve MY TV Türkiye Genel Yayın Yönetmeni, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni'nin moderatörlüğünü yaptığı Yeni Bakış programının dün akşamki canlı yayın konuğu Antalya ve Antalyaspor sevdalısı, turizmci Tolga Cömertoğlu oldu. Yeni, başarılı turizmci Cömertoğlu ile ertelenen Antalyaspor kongresini, otel işletmelerinin son durumunu ve turizmcilerin yeni sezon beklentilerini konuştu. Cömertoğlu, ilk kez MY TV Türkiye ekranlarında Antalyaspor’un 40. yılına özel atkı çalışması yaptıklarını açıkladı. Çalışma, Pazartesi günü kamuoyuna duyurulacak.

Antalya ve Antalyaspor sevdalısı, turizmci Tolga Cömertoğlu ilk kez MY TV Türkiye'de açıkladı! Pazartesi Antalya’da ne olacak?

Her hafta farklı konu ve konuklar ile gündemin nabzını tutan MYGazete.com Genel Yayın Yönetmeni, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’nin moderatörlüğünü yaptığı Yeni Bakış programının dün akşamki canlı yayın konuğu, Antalya ve Antalyaspor sevdalısı, Delphin Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi, başarılı turizmci Tolga Cömertoğlu oldu.

Tolga Cömertoğlu: "Antalyaspor’un sahibi Antalya ve yaşayanları"

Antalya ve Antalyaspor sevdalısı, turizmci Tolga Cömertoğlu, Antalyaspor taraftarlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Cömertoğlu konu hakkında şöyle konuştu:

“Antalyaspor’un sahibi Antalya ve yaşayanları. Daha çok sahip çıkmaları için Antalyaspor taraftarları bu şehir için elinden geleni yapıyorlar. Bu taraftar dediğiniz bazen hakikaten incittiğiniz, bazen insanların genelleme yaptığı bu taraftar grubu pandeminin göbeğinde bazı belediye çalışanlarımız bile temizliklerini imtina ederken haklı olarak çekinirken, korkarken. Ben dedim ki arkadaşlar biz bu insanları motive etmeliyiz, örnek olmalıyız. Çekiniyorlar, haklılar çocukları var. Ama kendi canı değil evladının canı her şeyden önemlidir. Onlara yeniden güven verebilmek için, korkularını yenebilmek için soğanın cücüğünde Cumhuriyet Meydanı’nı temizleyelim. Taraftar kardeşlerimiz ile birlikte mecaz değil gerçek Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk heykeline kadar her yeri temizledik. Fırçalar, deterjanlar ve dezenfektanlar ile temizledik.”

ÖZTÜRK AİLESİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

Kentte tartışmalara neden olan Öztürk ailesinin istifasına ilişkin açıklamalarda bulunan Cömertoğlu, “Sayın Fikret Öztürk’e teşekkür ettim. Gerçekten 150 Milyon TL’ye yakın ödeme yapıyorlar. Yaptıkları büyük bir kısım da var. Kimileri dedi ki bu borca onlar soktu zaten. Ben borca sokup bu borcu kulübe yıkıp gidenleri de gördüm. Bu insanlar düzgün bir şekilde bunu ödeme taahhüdünde de bulundular. Büyük bir kısmını da ödüyorlar. Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk’ün istifasına gelince Fikret Öztürk bir baba. Yorulmuşlar. Aile içinde de yorulmuşlar. Bu istifanın sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Antalya ve Antalyaspor sevdalısı, turizmci Tolga Cömertoğlu adının sıkça söz edildiği Antalyaspor Başkanlığı hakkında açıklama yaptı

CÖMERTOĞLU NEDEN BAŞKAN OLMAK İSTEMİYOR?

Kamuoyunda başkanlık için adı sıkça duyulan Tolga Cömertoğlu, “Rahmetli babam muazzam bir öğretmendi. Güzel bir lafı ile bu isteklere cevap verdim. Evlat sevdalarına sahip olmaya çalışma, sahip çıkmaya çalış. Çünkü mecburiyetler ve menfaatler gerçek sevgiyi öldürür derdi. Vatanımdan, Atatürk sevdamdan, eşime olan aşkımdan, kızıma olan sevgimden sonra Antalyaspor sevgim başta geliyor. Böyle bir sevgiyi ve sevdayı mecburiyetler, menfaatler ile dondurmak içimde azaltmak istemem.” diye konuştu.

ANTALYASPOR BAŞKANI KİM OLACAK?

Tolga Cömertoğlu, konuşmasını söyle sürdürdü:

“Bana soracak olursanız, bizim bir Ali dayımız var. En kral Antalyasporlu o. Ben derim ki eğer taraftarlıkla ve sadece gönülle başkanlık olacaksa Ali dayı olsun derim. Gerçekten Antalyaspor’u en seven insanlardandır. Taraftar her zaman şunu ister. Ben de bir taraftar olarak olması gereken kendi menfaatlerine takımı kullanmayacak. Bu sadece maddi değil. Buradan hakikaten bazı insanlar rant elde etmek isterler. Bazı insanlar siyasete geçiş olarak kullanmak isterler. Bazı insanlar çok daha fazla tanınmak için isterler. Biz taraftar olarak hem şehrini hem taraftarını seven, gönüllü yürekli insanları isteriz. Şu an Mustafa abi bu işi çok güzel yapıyor. Gerçekten maçları takip ediyor. Biz Mustafa abinin bu takımın başına geçici olarak değil daimi olarak başkan olarak devam etmesini ben arzularım. Taraftarlar adına konuşmak istemiyorum. Sadece abilik yaparım. Ama Mustafa abi devam etmek istemiyorsa da birazcık zorlayalım, devam etmeli bence.”

“ŞEHİR ANTALYASPOR’A SAHİP ÇIKSIN”

Taraftar olarak isteklerine değinen Cömertoğlu, “Biz taraftar olarak istiyoruz ki, takıma yönetim değil bu şehir sahip çıksın. Antalya, Antalyaspor’a sahip çıksın. Sadece futbol maçlarında değil. Biz taraftar olarak sahip çıkarız. Ama istiyoruz ki şehir sahip çıksın.” dedi.

“ÖRNEK TARAFTAR GRUBU OLUŞTURDUK”

Bir önceki dönem Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun yapmış olduğu toplantıyı hatırlatan Cömertoğlu, “Antalya’nın bütün erkanı da vardı. Ben çıktım dedim ki Sayın Valim, Antalyaspor tribünleri yaklaşık 8 senedir bir kere ceza aldı. O da küfürden değil. Daha sonra emniyet müdürümüz çıkardı. Hakikaten 7 yıldır Antalyaspor taraftarı ceza almamış. Biz kademelerin büyük bir aşamalarını yaptık. Biz örnek bir taraftarlar grubu oluşturduk. Biz tribünlerimizi herkesin izleyebileceği hale getirdik.” ifadelerini kullandı.

40. YILA ÖZEL BİNLERCE ANTALYASPOR ATKISI

Tolga Cömertoğlu, taraftar grubu olarak yaptıkları çalışmayı da ilk kez MY TV Türkiye’de yayınlanan Yeni Bakış’ta açıkladı.

Cömertoğlu açıklamasında, “Buradan açıklayayım. Pazartesi günü lanse edecektik. Ama kesinlikle Antalyaspor 07 Gençlik Derneği olarak kırk yıllık şanlı duruş, onurlu duruş diye yaklaşık 40. hatırası diye binlerce atkı basılacak. Genç kardeşlerimiz aidiyet duygularını şimdiden takımlarına karşı kaybetmesinler diye onlara da göndereceğiz.” dedi.

ANTALYASPOR - ALANYASPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Cömertoğlu, yakında oynanacak olan Antalyaspor- Alanyaspor müsabakası öncesinde şunları söyledi:

“Ben Alanya’da ekmek yemiş insanım. İlk işletmemizi de ailecek orada kurduk. Alanya’nın bendeki yeri de maneviyatı da çok büyük. Bir şekilde de onlara borçlarımı ödemeye çalışıyorum. Ben Antalyaspor- Alanyaspor maçında da çok Alanyaspor ile ilgili taraftarları ile ilgili yorum yapmam. Çünkü ekmek yediğim yer ve ciddi destekler de vermeye çalışıyorum. Ama ikisi aynı zaman oynadığında ben yalancı bir adam değilim. Ben Antalyasporluyum.”

“PANDEMİDE OTELLERİMİZİ 3 AY AÇABİLDİK”

Cömertoğlu pandemi döneminde işletmelerin durumuna ilişkin, “Biz pandemide sadece 3 ay otellerimizi açabildik. Açar açmaz da bütün oteller hınca hınç doldu. Biz genelgeler ve kalite hizmetimizi düşünerek yüzde 65’i geçmedik dolulukta. Biz ağzına kadar doldurmadık. Bu sene para kazanmak değil. Ekmek arkadaşlarımız, kardeşlerimiz için çalışanlarımıza aidiyeti hissettirmek, misafirlerimize eski gelmiş oldukları tatil yuvalarını unutmamak açtık.” dedi.

“2022’YE REZERVASYONLAR GELİYOR”

2019 yılı turizm verilerini değerlendiren Cömertoğlu, “2019’a göre erken rezervasyonlarda tam şu an yüzde 27-30 arası düşme var. Ama muazzam bir şey. Çünkü rekor seneden düşme var. Erken rezervasyonlara artık bir müddet vedalaşacağız. Gelen rezervasyonlarda tamamen Haziran’ın başından başlıyor. Ekim Kasım’a kadar. Hiç görmediğimiz şey 2022’ye rezervasyonlar geliyor. 2022 senesine rezervasyon geliyor.” diye konuştu.

2021 OTEL FİYATLARINDA DEĞİŞİKLİK OLACAK MI?

Kendisine yöneltilen '2021 yılında otel fiyatları nasıl olacak' sorusuna Cömertoğlu şu şekilde cevap verdi:

“Biz otel fiyatlarında şu anda bir indirim yapmadık. Ama bazı aksiyonlar olabilir. Fakat Haziran’da Mayıs'ta açılırsa aksiyon olmaz. Yani indirimler olmaz. Fiyatlar şu an geçen sene ve 2019 senesiyle aynı seviyede gidiyor.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş!

Teleferik faciasında kontrol odasının ..

Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş!
Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev..

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti
TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı A..

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da
Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne iste..

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?
Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan An..

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti
Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanında 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu