Antalya Turizm Fuarı’nda slogan: 2022 için tam yol ileri

20.08.2021 21:29

ATF21 , “Kaygının tedavisi hareket halinde olmaktır” sözünden yola çıkarak Türk Turizm endüstrisini de durmamaya, birlikte tam yol ileri gitmeye davet ediyor

Antalya Turizm Fuarı’nda slogan: 2022 için tam yol ileri

Dünyayı saran salgın ve afetlerin etkisinde büyük yara alın turizm sektörüne can vermek üzere ATF21, Antalya Turizm Fuarı 27-28 Ekim tarihinde en önemli kaynak pazarların paydaşları ile Turizm endüstrisini bir araya getirerek 2022 için tam yol ileri komutu ile harekete geçiyor. ATF21 , “Kaygının tedavisi hareket halinde olmaktır” sözünden yola çıkarak Türk Turizm endüstrisini de durmamaya, davet ediyor. ATF21, Antalya Turizm Fuarı, yaklaşık 2000’i yabancı olmak üzere, 27 -28 Ekim tarihlerinde 8000 üst düzey turizm profesyonelinin katılımıyla gerçekleştirilmek üzere sezonun en önemli sinerjisi için hazırlanıyor.

SELÇUK MERAL: ZOR YILLAR GEÇECEK

ATF’nin kurucusu Selçuk Meral, “Partnerlerimiz, destekçilerimiz ve katılımcılarımızla, Turizm Endüstrisine ATF ile hareket kazandırarak 2022 satış pazarlama sezonuna proaktif bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.
Selçuk Meral “Tam yol ileri demekten ve durmamaktan, harekette olmaktan daha etkin bir çözümümüz yok” diyerek yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi:
“2020 – 2021 hiç kimsenin beklemediği iki yıl olarak tarihi zorluklar yaşamamıza sebep oldu. Sektör çok zarar gördü ancak zararı minimize etmek için ilk gününden itibaren elimizi taşın altına koyduk. Bizi destekleyen herkesle birlikte gördük ki bu zor yıllar da tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak. Türk turizm sektörü nasıl şimdiye kadar her türlü zorluğu yendi ise bunu da yenecek. Her zamankinden daha güçlü, daha emin adımlar ile ilerleyişimizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin dünyanın öncü turizm merkezi olabileceğine yürekten inanıyorum. Sektörün devinimi ile bunu hep birlikte başaracağız.”

ORTAK KAZANÇTA BULUŞABİLMEK

Selçuk Meral böyle dönemlerde “Daha çok istişare , daha çok birlik, daha çok hareket” gerektiğini belirterek Türk turizmcisinin her zorluğun üzerinden gelebileceğini belirtti.

Turizmin kalbi Antalya'da tüm dünya Turizm profesyonellerini kucaklayarak ortak duyguda, ortak kazançta buluşabilmek üzere düzenlenen ATF21’in bu yılın en iddialı ilk turizm fuarı olacağını belirten Selçuk Meral, “Kimse için değil önce kendimiz için tüm dinamiklerimiz ile süratle yeni yol haritaları belirlemeliyiz. Türkiye olarak sektörün en dinamik oyuncusu biz olmalıyız. Antalya Turizm Fuarı çok kısa bir süre de dünya Turizm camiasının en önemli buluşma noktalarından biri olacak, buna katılmaya davet ediyorum” dedi.

ATF İLE YENİ İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI

ATF21, dünya turizminin en önemli kaynak pazarlarının paydaşları ile Türkiye turizm endüstrisini, en son gelişmeleri değerlendirmek üzere bir araya getirecek ve işbirliği fırsatları oluşturacak. Turizme heyecanlı, mutlu ve umutlu olabilmenize fırsat yaratacak, moral verecek bir etkinlik olarak görülüyor.
ATF, katılımcıları için akla gelebilecek hemen hemen her şeyi düşünerek anahtar teslim bir paket hazırlandı. Stantlar, catering, wifi, workshoplar, sunumlar, B2B görüşmeler, speed network çalışmaları planlandı. Yurtiçi, yurtdışı ziyaretçilerin organizasyonları düzenlenirken katılımcının sadece işine konsantre olmasından hareket edildi.
Böylece, ATF ile Antalya’da farklı pazar ve uzmanlıkları olan turizm acentelerinin, tur operatörlerinin, konaklama tesislerinin ve turizm endüstrisinin bileşenleri olan hizmet sağlayıcılarının profesyonelleri ile ilişkilerin pekiştirilmesi, yeni ortaklıklar kurmaları ve işbirliği imkanları oluşturmaları hedeflendi. Turizmin yeni sezona taze bir vizyon ile başlayarak rekabette fark yaratabilmesi amaçlandı.

ATF, Antalya Turizm Fuarı, 2019 yılında düzenlenen turizm fuarı ile yenilikçi bir anlayış getirerek 1000’i yabancı olmak üzere 6000 profesyonel ziyaretçiyi buluşturarak sektöre yepyeni bir soluk getirmiş ve çözüm platformu kazandırmıştı.
2019 yılında 150 ‘ye yakın profesyonel ve uzman ile 12 ana başlıkta sivil insiyatif ile hazırlanan ilk Turizm Swot analizi yapılmıştı.

B2B VE SPEED NETWORK

ATF, Türk ve dünya turizm sektörü için kurduğu bu inovatif turizm bilgi ve iş paylaşım platformunda B2B ve Speed Network görüşmelerine de yer vererek profesyonel bir iş geliştirme zemini yaratacaktır. ATF, Turizm paydaşlarını bu dev devinime katılmaya davet ederek www.antalyaturizmfuari.com adresinden katılım ve akreditasyon için adım atabileceğinizi [email protected] adresinden ve 0242 316 22 99 nolu telefondan da sorularınıza cevap bulabileceğinizi belirterek hareket vaktinin geldiğini belirtiyor.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e milyon euroluk yatırım! Turizm hem çeşitlenecek hem de renklenecek

Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e mil..

Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e milyon euroluk yatırım! Turizm hem çeşitlenecek hem de renklenecek
Antalya'da bir kadın cinayeti daha! Karısını öldürüp oğlunu aradı! 'Anneni öldürdüm' dedi

Antalya'da bir kadın cinayeti daha! Ka..

Antalya'da bir kadın cinayeti daha! Karısını öldürüp oğlunu aradı! 'Anneni öldürdüm' dedi
Antalya'da havadan turist yağıyor! Yolcu trafiği 3 milyonu aştı

Antalya'da havadan turist yağıyor! Yol..

Antalya'da havadan turist yağıyor! Yolcu trafiği 3 milyonu aştı
Teleferik kazasında dikkat çeken ifade! 159 kalem işten 19 kalemi yapıldı

Teleferik kazasında dikkat çeken ifade..

Teleferik kazasında dikkat çeken ifade! 159 kalem işten 19 kalemi yapıldı
Fenomen Ares cinayetinde yine gelişme! Yeniden yargılanacaklar

Fenomen Ares cinayetinde yine gelişme ..

Fenomen Ares cinayetinde yine gelişme! Yeniden yargılanacaklar
Bakan Yerlikaya bayramın acı bilançosunu açıkladı! 75 kişi hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya bayramın acı bilançosu..

Bakan Yerlikaya bayramın acı bilançosunu açıkladı! 75 kişi hayatını kaybetti