Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.(ANFAŞ) tarafından düzenlenen, '33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı - Hotel Equipment' ile '29. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı - Food Product' iki rekora birden imza attı. Fuara ilk kez 50'nin üzerinde ülkeden katılım sağlanırken, yine ilk kez 50 bin profesyonel ziyaretçi ile rekor kırıldı. ANFAŞ Başkanı Ali Bıdı, büyük ilgi görmesi nedeniyle iki fuarın ayrı ayrı, farklı tarihlerde yapılacağını müjdeledi.

1500 MARKA TANITILDI

ANFAŞ tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, '33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı - Hotel Equipment' ile '29. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı - Food Product' sona erdi. 4 gün açık kalan fuarlar 40 bin metrekare alan üzerinde yapıldı. Konaklama, ağırlama ve gıda sektöründe faaliyet gösteren 310 firma stant kurdu. Firmalar 1500'in üzerinde markayı tanıtma imkanı buldu.

AYRI TARİHLERDE YAPILACAK

İkisi bir arada yapılan fuarlarda bu yıl iki rekor kırıldı. Fuara başta Almanya, Rusya, İtalya, Israil, Azerbaycan, Ukrayna, İran, Irak ve Japonya olmak üzere 50'nin üzerinde ülkeden katılım sağlanırken bu sayı fuar tarihinde bir ilk oldu. Ayrıca, yine ilk kez 50 bin profesyonel ziyaretçi ile rekor kırıldı. ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, fuardaki kapalı alanın tamamen dolduğunu, birçok firmayı üzülerek de olsa fuara alamadıklarını söyledi. ANFAŞ Başkanı Bıdı, büyük ilgi nedeniyle bundan sonra iki fuarı ayrı ayrı tarihlerde yapmaya karar verdiklerini müjdeledi. [caption id="attachment_632346" align="alignnone" width="640"] ANTALYA FUARCILIK ISLETME VE YATIRIM A.S.(ANFAS) TARAFINDAN DUZENLENEN, '33. ULUSLARARASI KONAKLAMA VE AGIRLAMA EKIPMANLARI IHTISAS FUARI - HOTEL EQUIPMENT' ILE '29. ULUSLARARASI GIDA VE ICECEK IHTISAS FUARI - FOOD PRODUCT' IKI REKORA BIRDEN IMZA ATTI(FOTO:ANTALYA-DHA)[/caption] Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.