AKTOB'a iki aday

09.12.2019 17:02

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) genel kurulunda, Yeliz Gül Ege ve Erkan Yağcı yarışacak.

AKTOB'a iki aday

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan genel kurulunda mevcut başkan Erkan Yağcı ve Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege yarışacak. 

Yeliz Gül Ege, AKTOB'un üyelerinin değişim istediğini belirtti. Ege,  497 üyesi olan AKTOB'un mevcut başkanının AKTOB'u daha iyi bir noktaya getiremeyeceğini söyledi. 

Ege aday olmasının nedenini şöyle açıkladı: 

“Katılımcı yönetim kurulu anlayışı olmaması, kararların önceden belirlenmiş olup yönetim kurulunda el kaldır indir şeklinde karar defterine imza atılmasından ibaret oluşu ve bölgelerdeki üyelerimizin kurumdan olan talepleri, aday olmamın ana nedenidir.

Akdeniz bölgesi turizmi için önemli olan bu kurumda, kuruluşundan bugüne görev almış turizm gönüllülerine teşekkürü borç bilirim. Gelişen ve değişen dünya düzeni elbette turizmi etkilemektedir. Değişim kaçınılmazdır.

Ne mutlu ki bu kurum iki başkan adayı yetiştirmiştir. Seçime, bu olumlu yönüyle bakarak, sağduyu ile yapacağımız demokratik bir seçim olmasını diliyorum. Antalya'ya bu yakışır."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto