Organizasyona katılan Türk otelleri 700 seyahat acentesi ile buluştu.

Merkezi Almanya´da bulunan ve Avrupa´nın farklı ülkelerindeki 3 binin üzerinde seyahat acentesini tek çatı altında toplayan TSS Group, bu yılki geleneksel kongre ve workshop´unu Stuttgart kentinde gerçekleştirdi. Türkiye Otelciler Federasyonu´nun da (TÜROFED) desteklediği TSS Group kongresi ve workshop´una TÜROFED Başkan Yardımcıları Bülent Bülbüloğlu ve Mehmet İşler, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili de katıldı.

TSS Group´un İspanya, Yunanistan ve Türkiye yetkililerinin de bulunduğu organizasyona yaklaşık 700 reise büro yetkilisi ve 25 tur operatörü üst yetkilisi katılım gösterdi. TSS Group´un organizasyonu kongre ile başladı. Kongre kapsamında yapılan panelde TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Türkiye turizmi hakkında sorulan sorulara cevap verdi.

TÜRK OTELLERİ ACENTELERLE BULUŞTU

Kongre sonrasında yapılan workshop´ta ise 700 acente yetkilisi otellerle buluştu. Workshop´a Türkiye´den Rixos Hotels´ten Alper Ergun, Susesi Luxury Resort´ten Kübra Kinna, World Of Sunrise´tan Raşit Eti, Side Sungate Hotel´den Barbaros Cengiz, Limak Hotels´ten Erkan Saatçioğlu, IC Hotels´ten Gamze Gündüz, Vonresort Hotels´ten Uğur Ecel, Crown Hotels´ten Mustafa Cura, WOW Hotels´ten Alparslan Güney, Calista Luxury Resort´ten Gürsel Kaya, Crystal Hotels´ten Özcan Şirin ve Paloma Hotels´ten Erol Sanat ve Purple Tour´dan Mümtaz Özaslangöz katılarak seyahat acenteleri ile bir araya geldi. Organizasyona Türk Acenteciler Birliği´nden (COOPTRR) Cumhur Sefer ve Fatih Şenel de katıldı. Sefer ve Şenel, workshop´a katılan Türk acentecilerle bir araya geldi.

DOSTLUĞUMUZU PEKİŞTİRDİK

TSS Group Türkiye Direktörü Hasan Çetin, organizasyonun Almanya pazarını canlı tutmak adına büyük önem taşıdığını söyledi. Çetin, “Almanya pazarı Türkiye´nin ana pazarı konumunda. Bu pazarı Türk turizmi için her zaman canlı ve aktif tutmalıyız. Türkiye´nin seçkin otel ve otel zincirlerini Almanya´da ağırladık. Otellerimizin yetkilileri, 700 seyahat acentesi yetkilisi ile buluştu. Dostluğumuzu ve işbirliğimizi pekiştirmek adına bu workshop´ta olmamız önemliydi. Türk turizmine katkı koymak adına elini taşın altına koyan ve bu organizasyona katılan turizmcilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

(DHA)