WhatsApp'ın masaüstü sürümüne yeni özellikler geldi

12.12.2020 18:17

WhatsApp'ın masaüstü sürümüne yeni güncellemeler geldi. İşte WhatsApp'ın masaüstü sürümüne gelen yeni özellikler...

WhatsApp'ın masaüstü sürümüne yeni özellikler geldi

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın masaüstü sürümüne yeni özellikler geldi. 

Şirket, 2.2049.8 sürümüyle birlikte mesajlaşma uygulamasına yeni özellikler ve yeni tasarım seçenekleri de getiriyor.

İşte WhatsApp masaüstü sürümüne gelen özellikler 

Uygulama geliştiricilerin son dönemlerde kullanıcılara sunmaya başladığı ve birçok kullanıcı tarafından da tercih edilen karanlık mod ya da WhatsApp'ta adlandırıldığı şekliyle koyu tema, bir süredir Android ve iOS uygulamalarında kullanılıyordu. Bu özellik, şimdi de WhatsApp'ın masaüstü sürümüne gelecek. Webtekno.com'dan Hasan Avcıoğlu'nun aktardığına göre; Uygulamanın masaüstü sürümüne sunulacak olan bu özellikle birlikte WhatsApp'ın arka planı siyah renge kavuşurken sohbet baloncuklarının rengi WhatsApp ile özdeşleşmiş olan yeşil renginde kalacak. Kullanıcıların gözlerini daha az yorması sebebiyle sıkça tercih edilen bu tema, ayrıca WhatsApp Web sürümü için de kullanılabilir olacak.

WhatsApp'ın masaüstü sürümü için yapılacak olan bir diğer güncelleme de çıkartmaların yenilenmesi olacak. WhatsApp'ın masaüstü sürümünde çıkartmalar özelliği yer alsa da sadece varsayılan çıkartmalar kullanılabiliyor. Kullanıcıların daha çok tercih ettiği özel çıkartmalar, bu sürümde kullanılamıyordu.

Kullanıcılar, telefonlarındaki WhatsApp uygulamasında bulunan çıkartmaları cihazlar arası senkronizasyon yaparak WhatsApp Web'de kullanabiliyordu artık WhatsApp'ın masaüstü sürümünde de kullanılabilecek. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto