Instagram'dan yepyeni bir özellik! Artık geriye dönük gönderi paylaşabileceksiniz Instagram'dan yepyeni bir özellik! Artık geriye dönük gönderi paylaşabileceksiniz
Twitter'ın geçtiğimiz aylarda duyurduğu 'Twitter Blu' özelliği artık Türkiye'de de erişime açıldı. "Twitter mavi tık nasıl alınır?" sorusunun cevabını artık kullanıcı Twitter Blue servisi ile ücretli bir biçimde hesaplarını onaylatmış olacak.

TWİTTER MAVİ TİK NASIL ALINIR?

Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra büyük bir değişim geçirdi ve Twitter Blue özelliği artık Türkiye'deki kullanıcılara sunuldu. Tarayıcı üzerinden yapılan abonelik için aylık 150 TL ücret alınırken, yıllık üyelikte bu ücret 130,83 TL'ye kadar düşüyor. Blue aboneliğinin en öne çıkan özelliği, kullanıcılara mavi tik rozeti vermesi. Ayrıca, yarı yarıya daha az reklam ve daha uzun videolar yayınlama gibi avantajlar da abonelikte yer alıyor. Twitter kullanıcıları, doğrulanmış bir telefon numarasına sahip olduktan sonra Blue'a kayıt olabiliyor ve mavi tik rozetini alabiliyorlar.

ÖDEME ALNIYOR

iOS ve Android kullanıcıları ise uygulama üzerinden App Store ve Google Play Store aracılığıyla ödeme yaparak aylık 209 TL veya yıllık 2 bin 199 TL karşılığında Blue aboneliğine sahip olabilirler. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.