Akıllı telefonlar son dönemlerde hayatımızda önemli bir role sahip oldular. Günümüzde herkesin cebinde olan akıllı telefonlar, birçok alanda hayatımızı kolaylaştırıyor.

Günümüz teknolojisinde hayatımızdan eksik olmayan akıllı telefonlar fotoğraf çekmenin yanı sıra iş hayatında da kolaylık sağlıyor. Ancak telefonlar uzun kullanım sonucunda olumsuz durumlar yaratabiliyor. Zamanla yavaşlayabiliyor. Eğer iPhone'unuz varsa ve artık kasıyorsa endişelenmeyin. Basit yöntemlerle telefonunuzu hızlandırabilirsiniz.

TARAYICI VERİLERİNİ TEMİZLEYİN 

iPhone’unuzu hızlandırmak için en iyi yöntem internet tarayıcınızı temizlemektir. Safari ya da Google Chrome kullanıyorsanız önbelleği temizleyebilirsiniz.

Meta'dan o uygulamaya Türkiye'de kapatma kararı! Tarih verdi! Meta'dan o uygulamaya Türkiye'de kapatma kararı! Tarih verdi!

Safari'de tarayıcı verilerini temizlemek için Ayarlar'a gidip Safari'yi seçin. Ardından Geçmişi ve Web Sitesi Verilerini Temizle seçeneğine dokunun. Google Chrome'u kullanıyorsanız, uygulamayı açın ve Ayarlar > Gizlilik > Tarama Verilerini Temizle'ye gidin. Verileri temizlemeden önce çerezleri, site verilerini ve önbelleğe alınmış dosyaları seçmeyi unutmayın.

AÇIK SEKMELERİ KAPATIN 

Eğer açık sekmeleriniz varsa düzenli olarak kapatmayı unutmayın. Telefonunuz hala yavaş çalışıyorsa lisanslı ve güvenilir bir antivirüs programı yükleyebilirsiniz.

GEREKSİZ DOSYALARI YEDEKLEYİP SİLİN 

Telefonunuzdaki gereksiz dosyaları yedekleyip silerseniz telefonunuzun RAM’i açılır ve daha hızlı çalışır. App Store’da ücretsiz olarak sunulan Battery Saver gibi bazı uygulamalar gereksiz verileri temizler ve telefonunuzun hızını arttırır.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.