Bu özellik için daha fazla para vermeniz gerekiyor

18.09.2017 12:03

ABD merkezli teknoloji devi Apple merakla beklenen yeni iPhone modelleri iPhone 8, iPhone 8 Plus ve 10'uncu yıla özel iPhone X'i tanıttı.

Bu özellik için daha fazla para vermeniz gerekiyor

Apple'ın lansmanının en dikkat çeken ürünü kuşkusuz iPhone'un 10'uncu yılına özel geliştirdiği iPhone X oldu.  iPhone X'in en dikkat çeken özelliği için fazladan para vermeniz gerekecek. 

Yeni iPhone'ları hızlı şarj etmek için çeşitli aksesuarlar almamız gerekecek. Yeni iPhone modellerinin bataryaları 30 dakika içerisinde yüzde elli seviyesinde şarj olabiliyor. Ancak kutuların içinden çıkan adaptörler hızlı şarj özelliğini desteklemiyor. Bu özelliği kullanmak için fazladan para ödeyip yeni aksesuarlar almanız gerekecek.

İŞTE iPHONE X'İN "YÜKSEK" FİYATININ NEDENİ

Peki ABD'de 999 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak bu modelin yüksek fiyatının nedeni ne?  ABD'nin Utah eyaletinde bulunan teknoloji araştırma ve danışmanlık şirketi Jackdaw Research'ün Araştırma Analisti Jan Dawson da iPhone X hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

iPhone X'in, geçen yıl eylül ayında piyasaya sunulan iPhone 7 ve 7 Plus'tan iki jenerasyon ileride olduğuna dikkati çeken Dawson, 999 dolarlık fiyat etiketinin bundan kaynaklandığını ifade etti.Dawson, iPhone X'in fiyatının geçen ay piyasaya sürülen Samsung Note 8'in 70 dolar (240 TL) üstünde olduğunu kaydederek, iki telefonun aynı klasmanda olduğunu dile getirdi. 

Kaynak: NTV

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto