Tatiana İspanya’yı salladı

21.09.2019 11:32

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası'nda kategorisinde Türkiye Birincisi olan Tatiana Makarova Bulut Türk milli takım mayosu ile İspanya’nın Barselona şehrinde yapılan Arnold Classıc Europa şampiyonasında ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Tatiana İspanya’yı salladı

Antalya'da gerçekleşen Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası'nda kategorisinde Türkiye birincisi ve altın madalyanın sahibi olan Tatiana Makarova Bulut  bu başarısı ile İspanya'nın Barcelona şehrinde yapılan Arnold Classıc Europa Şampiyonası'na milli mayo ile katılmaya hak kazandı.

Başarılı sporcu İspanya'da altın madalya için yarıştı. Çok az bir puan farkı ile birinciliği kaçıran Tatiana Makarova Bulut kategorisinde 12 yabancı ülke kadın vücutçu ile yarıştı.

Yapılacak olan Dünya Şampiyonası öncesi çok önemli bir yarışma olan Arnold Classıc Europa Şampiyonasında gümüş madalya alarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Bu şampiyonluğun kendisi için çok önemli olduğunu belirten Tatiana Makarova Bulut, “Hedefim dünya şampiyonluğu. İspanya’daki şampiyonada altın madalyayı hedeflemiştim.

Çok az bir puan farkı ile altın madalyayı kaçırdım. Elde ettiğim derece yine gurur duyulacak bir başarı. Şimdi sırada Dünya Şampiyonası var” diye konuştu.

Tecrübeli sporcu, “Türk milli takım kadrosunda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Hazırlıklarımı tamamen kendi imkan ve olanaklarım ile gerçekleştirdim. Bu başarımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Bu şampiyonluklarda elde ettiiğim başarı ile hem Antalya'yı hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum” dedi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto