Futbolda 2021-2022 Süper Lig fikstür çekimi yapılıyor. Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde fikstür çekimi saat 19.00'da başladı. Fikstür çekimine, TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katıldı.

SÜPER LİG 1. HAFTA

Beşiktaş - Rizespor Giresunspor - Galatasaray Adana Demirspor - Fenerbahçe Malatyaspor - Trabzonspor Karagümrük - Gaziantep FK Antalyaspor - Göztepe Sivasspor - Konyaspor Başakşehir - Alanyaspor Altay - Kayserispor Hatayaspor - Kasımpaşa

DERBİLERİN HAFTALARI BELLİ OLDU

Ligde ilk derbi müsabakası, 10. haftada Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. 13. haftada Galatasaray ile Fenerbahçe, 17. haftada ise Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Ayrıca, ligin 4. haftasındaki Trabzonspor-Galatasaray, 9. haftasındaki Trabzonspor-Fenerbahçe ve 12. haftasındaki Beşiktaş-Trabzonspor müsabakaları da ligin öne çıkan diğer mücadeleleri olacak.

LİGLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Süper Lig ve TFF 1'inci Lig; 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2021 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.