Son dakika: Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sona erdi

25.10.2020 20:52

Süper Lig 2020-2021 sezonu 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. İlk yarıda Afobe'nin attı golle Trabzon spor ilk yarıyı önde kapattı. 51. dakikada Tisserand'ın attığı golle Fenerbahçe 1-1'lik beraberliği yakaladı. Sarı-Lacivertli ekip, Valencia ve Papiss Cisse'nin golleriyle 3-1 öne getirerek maçın galibi oldu. 3-1

Son dakika: Fenerbahçe -  Trabzonspor maçı sona erdi

Süper Lig'de 6. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'u ağırladı. Trabzonspor maçın 23. dakikasında Afobe'yle öne geçerken ilk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi ekip üst üste goller buldu ve kısa sürede öne geçti. 51'de kornerden gelen topa kafayı vuran Tisserand önce skoru 1-1 yaptı. 4 dakika sonra 55'te Valencia sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya iyi vurdu ve Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi. 

73'te yine kornerden gelen topta arka direkte iyi pozisyon alan Papiss Cisse boş kaleye kafayı vurdu ve farkı 2'ye çıkardı.

Bu galibiyetle Fenerbahçe namağlup şekilde yoluna devam ederken lider Alanyaspor'un 2 puan gerisinde 14 puana ulaştı. Trabzonspor ise 5 puanda kaldı. 

İŞTE İLK 11'LER

Fenerbahçe'nin 11'i: Altay, Gökhan, Tisserand, Lemos, Caner, Luiz Gustavo, Sosa, Ozan Tufan, Valencia, Pelkas, Samatta.

Trabzonspor'un 11'i: Uğurcan, Serkan Asan, Vitor Hugo, Edgar Ie, Marlon, Flavio, Lewis Baker, Kamil Ahmet, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Benik Afobe

Gol: Afobe (dk. 23) (Trabzonspor)

Sarı Kart: Gustavo,Dimitrios Pelkas (Fenerbahçe)

SERDAR AZİZ YOK

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için Trabzonspor maçının kadrosunda yer almıyor.

SON 31 MAÇTA 2 GALİBİYET

Bordo-mavili takım, Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı son 32 maçta yalnızca 2 kez galip gelebildi. Kadıköy'de 20 Mart 1993'te yapılan lig müsabakasında rakibini 1-0 yenen Trabzonspor, bu tarihten sonra Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı 28 lig, 2 Türkiye Kupası ve bir jübile maçı olmak üzere toplam 32 karşılaşmadan 17'siniı yitirdi, 13'ünde berabere kaldı. Bordo-mavililer, bu süre içinde 23 Ağustos 1997'de yapılan lig maçını 3-1'lik skorla kazandı.

LOCALARIN TAMAMI DOLACAK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, maçlarda statlarda bulunan loca kapasitesinin yüzde 50’si kadar seyirci alınması kararı sonrası Fenerbahçe, Kadıköy’deki ilk seyircili karşılaşmasına Trabzon karşısında çıkacak. Ülker Stadı’ndaki yaklaşık 1200 civarında loca kapasitesi bulunuyor. Kapasiteye bağlı olarak tümbiletlerin satıldığı ve Sarı-Lacivertliler’e bu şekilde localardan destek verileceği bildirildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto