Aslan ikinci yarıda açıldı! Galatasaray, Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 yendi Aslan ikinci yarıda açıldı! Galatasaray, Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 yendi
Almanya Bundesliga'da 34. haftasında inanılmaz bir son yaşandı. Borussia Dortmund, kazanması halinde şampiyon olacağı maçta konuk ettiği Mainz ile 2-2 berabere kaldı. Bayern Münih ise Köln deplasmanında 89. dakikada Jamal Musiala'nın attığı golle 2-1 öne geçti ve müsabakayı bu skorla bitirerek şampiyonluğunu ilan etti. Üst üste 11. kez şampiyon olan Bayern Münih'te büyük bir sevinç yaşanırken, flaş bir olay meydana geldi.

GÖREVLERİNE SON VERİLDİ

Bayern Münih yönetimi, CEO Oliver Kahn ve yönetici Hasan Salihamidzic'in görevine son verdi. Alman basınında çıkan haberlerde iki ismin takımdan gönderilme sebebi olarak sezon içerisinde aldıkları kararlar gösterildi.

FORVET TRANSFERİ YAPILMADI

Transferlerle ilgilenen Oliver Kahn ve Hasan Salihamidzic, Robert Lewandowski'nin Barcelona'ya transferinin ardından santrfor takviyesi yapmadan sezonu tamamlamıştı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.