Müthiş geri dönüş! Trabzonspor, 2 farklı geriye düştüğü maçta Kayserispor'u 3-2 yendi

25.02.2022 22:14

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, sahasında Kayserispor'u 3-2 yendi. Bordo-mavililer, 2 farklı geriye düştüğü maçta ikinci yarı bulduğu gollerle galibiyete uzandı.

Müthiş geri dönüş! Trabzonspor, 2 farklı geriye düştüğü maçta Kayserispor'u 3-2 yendi

Trabzonspor ile Kayserispor, Süper Lig'in 27. haftasında Medical Park Stadı'nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele 3-2 sona erdi.

VISCA GALİBİYETİ GETİRDİ

Maça etkili başlayan Kayserispor, 24. dakikada Gavranovic'le öne geçti. Bu dakikadan itibaren baskısını artıran Trabzonspor net fırsatlardan faydalanamazken, sarı-kırmızılılar 45+1. dakikada Thiam'la farkı 2'ye çıkardı. İkinci yarının tamamında oyunu eline alan Trabzonspor, 49. dakikada Visca'yla farkı 1'e indirdi. Bu golden hemen 10 dakika sonra ise sahneye Djaniniy çıktı. Yıldız golcü 59. dakikada attığı golle bordo-mavililere beraberliği getirdi. Karşılaşmanın 90+7. dakikasında ise penaltıdan Nwakaeme, Trabzonspor'a galibiyeti getiren isim oldu.

Trabzonspor - Kayserispor 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Ahmetcan, Hugo, Puchacz, Siopis, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius.

Kayserispor: Lung, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Abdulkadir, Attamah, Ramazan, Thiam, Cardoso, Gavranovic.

ABDULLAH AVCI: BİZİM TEK BİR HESABIMIZ VAR O DA 3 PUAN

4 maçlık galibiyet serisi bulunan Fırtına, Kayserispor’u da devirip gümbür gümbür yoluna devam etmek istiyor... En yakın takipçisi Konya’nın 14 puan önünde bulunan Trabzonspor, spor kamuoyu tarafından şimdiden şampiyon ilan edilirken, Bordo-Mavili taraftarlar da şampiyonluğun kaçıncı hafta garantileneceğine dair matematiksel hesaplara başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı ise son idmanda yine oyuncularına rehavet uyarısı yaptı. Sezon başından beri maç maç düşünerek bu noktaya geldiklerini hatırlatan tecrübeli hocanın, “Aynı ciddiyetle, kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Bizim tek bir hesabımız var, o da 3 puan. Her rakip güçlü, her maç zor. Sonuna kadar durmak yok” dediği öğrenildi.

MAKSİMUMU İSTİYORUZ

Müthiş geçen sezonu tarihi bir şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Avcı, maksimum puanla hedefe ulaşmak istiyor. 27. haftaya girilirken 63 puanı olan Fırtına, 82’yi geçmesi halinde kulüp rekoru kıracak. 93 puanın geçilmesi durumunda ise Süper Lig tarihinde bir ilke imza atılacak.

AKYAZI KAPALI GİŞE!

Medical Park Stadı’ndaki son Konya maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar, yine biletleri tüketti. Fırtına, Akyazı’da 40 bin kişinin desteğiyle galibiyet arayacak, tribünlerde müthiş bir atmosfer olacak. Maç öncesinde de stat önünde konser ve etkinlikler düzenlenecek. Geçen sezondan bu yana taraftarının karşısında çıktığı son 19 lig maçını kaybetmeyen Fırtına, kazanarak seriyi ‘20’ yapmak istiyor.

SON 3 GOLÜ DE BAKASETAS ATTI

Karadeniz ekibinin Kayserispor’a ligde attığı son 3 golün sahibi Bakasetas... Yunan yıldız, ilk yarıda kazanılan 2-1’lik karşılaşmada duble yapmıştı. Bu sezon çıktığı 23 karşılaşmada 8 kez rakip fileleri havalandıran ve 4 de asist yapan Yunan yıldız, en son Galatasaray derbisinde gol atmıştı. Trabzonspor’un hücumdaki diğer önemli silahları ise Cornelius (12 gol), Nwakaeme (8 gol, 8 asist) ve Visca (8 gol, 9 asist).

TRABZONSPOR'DA SON DAKİKA

Fırtına’nın hocası Abdullah Avcı, geçtiğimiz hafta Alanya’da 4-0 galip gelen kadroyu bozmayı düşünmüyor. Dorukhan’ın hafif ağrıları olsa da yıldız futbolcu son idmanda yer aldı. Son karar maç günü verilecek. Eğer Dorukhan riske edilmezse, Berat’ın 11 başlaması bekleniyor. Tedavisi devam eden Hamsik’in kadroda yer almayacağı öğrenilirken, Trondsen ile İsmail’in de henüz sakatlığı tam olarak geçmiş değil.

KAYSERİSPOR'DA SON DAKİKA

Süper Lig’de çıktığı son 8 maçın sadece 1’ini kaybeden Kayserispor, söz konusu periyotta 17 puanı hanesine yazdırdı. Dün sabah saatlerinde yaptığı son idmanın ardından Trabzon’a giden Sarı-Kırmızılı kafilede önemli eksikler var. Sakatlığı bulunan Emrah Başsan ve Mensah’ın yanı sıra, Uğur Demirok, İbrahim Akdağ ve Bertolacci kart cezası nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecekler.

FENERBAHÇE MAÇI  ÖNCESİ 5 YILDIZ SINIRINDA

Trabzonspor’da 5 önemli isim ceza sınırında maça çıkacak. Uğurcan Çakır, Djaniny, Siopis, Peres ve Bakasetas, kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta İstanbul’da oynanacak kritik Fenerbahçe derbisini kaçıracaklar. Bordo-Mavili takımın teknik heyeti, bu futbolcuları maçta dikkatli olmaları konusunda uyardı ve hakemle gereksiz diyaloğa girmemeleri istendi. Fırtına, salı günü ise Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Antalyaspor’u konuk edecek.

LİGDEKİ 50. KEZ KARŞI KARŞIYA

Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 2-1’lik skorla kazanan Trabzonspor, ligde 50. kez Kayserispor’la kozlarını paylaşacak. Taraflar arasında geçmişte oynanan 49 lig maçında Bordo-Mavililer 30 kez, Kayserispor ise 7 kez galip geldi. 12 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, Kayseri ile karşılaştığı son 15 maçta sadece 1 kez yenildi ve rakibine büyük üstünlük kurdu.

PARMAK ESKİ TAKIMINA KARŞI

Trabzonspor’dan devre arasında Yukatel Kayserispor’a transfer olan Abdülkadir Parmak, bugünkü karşılaşmada eski takımına karşı forma giydi. Trabzonspor’da yeteri kadar forma şansı bulamayan Abdülkadir Parmak bugünkü karşılaşmada Kayserispor’un ilk 11’inde yer aldı.

KAYSERİ’DE BİNİNCİ GOL HEYECANI

Bu akşam Trabzonspor karşısında sahaya çıkan Yulatel Kayserispor’da bininci gol heyecanı yaşanıyor. Süper Lig’de bugüne kadar oynana müsabakalarda 999 golü bulunan sarı kırmızılı ekibin oyuncular, bu akşam tarihe geçecek golü atmak için de mücadele edecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü ele..

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?
Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş p..

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim
Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağı..

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyar..

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var
ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler denges..

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük