Motor tutkunlarına müjde! Kemer'de büyük heyecan

12.10.2021 17:27

Antalya haber...Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) tarafından düzenlenen yarışlara bu yıl 33 ülkeden 350 sporcu katılıyor.

Motor tutkunlarına müjde! Kemer'de büyük heyecan

Antalya haber...  Kemer’de 4 gün ve 4 farklı parkurda mücadele edecek olan sporcular, dereceye girebilmek için mücadele edecek. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yarışlar öncesi son hazırlıklarını yapan sporcuları Kemer Ralli Alanı’ndaki padok alanında ziyaret etti. Sporculara yarın ki yarış öncesi başarılar dileyen Başkan Topaloğlu, bu yıl 12’ncisi yapılacak olan yarışların asıl emektarının KEMK Başkanı ve Kemer Belediyesi meclis üyesi Semih Özdemir’in olduğunu söyledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak organizasyona tüm desteklerini verdiklerini kaydetti.

Topaloğlu, Özdemir ve ekibinin yılmadan çalıştığını belirterek, Kemer Belediyesi olarak organizasyona tüm desteklerini verdiklerini kaydetti.
Bu tür organizasyonların Kemer’e tanıtım anlamında katkısının büyük olduğuna değinen Topaloğlu, “Böyle organizasyonlar Kemer’e katkı sağlıyor. Uluslararası organizasyonları artırırsak Kemer tanıtımını da daha iyi yapmış oluruz. Pandemi bizi biraz etkiledi ama seneye daha güzel olacak. Yarın başlayacak olan yarışta Antalyalı ve Kemerli vatandaşlarımızı Çamyuva sahiline bekliyoruz” diye konuştu.
KEMK Başkanı Özdemir ise tüm hazırlıkların tamamlandığını ve yarışların yarın plaj etabıyla başlayacağını söyledi.
Toplam 33 ülkeden 350 sporcunun kıyasıya mücadele edeceğini ifade eden Özdemir, hava şartlarının da gayet güzel olduğunu ve yarışta emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

İngiliz Graham Jarvis ise bu sene yarışlara katılamayacak.

Geçirdiği bir kaza sonrası bu seneki yarışlara katılamayacak olan yarışın favorilerinden İngiliz Graham Jarvis ise bu sene yarışlara katılamayacağını ancak gelecek sene daha fit şekilde katılacağını söyledi.
Bu seneki yarışlarda genç sporcuların daha başarılı olacağına inandığını ifade eden Jarvis, “Bu sene Wade Young, Billy Bolt, Mario Roman gibi sporcular favori. Herkese başarılı bir yarış diliyorum” dedi.
İngiltere Motosiklet Distribütörü Soniva Auger de İngiltere’nin Türkiye’yi riskli ülkeler arasından çıkarmasıyla birçok İngiliz sporcunun da yarışlara gelebildiğine değindi.

Güney Afrikalı sporcu Wade Young da konum ve lokasyon olarak Kemer’in çok güzel bir yer olduğunu söyledi.

Kemer’in çok özel bir yer olduğuna dikkat çeken Auger, Kemer’de havanın çok güzel olduğunu ifade ederek tüm yarışçılara başarılar diledi.
Güney Afrikalı sporcu Wade Young da konum ve lokasyon olarak Kemer’in çok güzel bir yer olduğunu belirterek, “Geçen sene yarışlarda çok eğlenmiştim. Bu sene parkuru görmedim. Eminim yine keyif alacağım. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Graham Jarvis’in yarışa katılmaması kesinlikle benim için bir avantaj olacak. İyi bir derece elde edeceğime inanıyorum” diye konuştu.
Yarışlar yarın saat 15:00’da Çamyuva sahilindeki plaj etabıyla başlayacak. Yarışlar, 14 Ekim Perşembe Sumakseniri mevkisinden saat 9:00’da orman etabıyla, 15 Ekim Cuma saat 9:00’da Ovacık Yaylasından başlayacak sky race etabıyla devam edecek ve 16 Ekim Cumartesi saat 9:00’da Çamyuva sahilinden başlayacak dağ etabıyla sona erecek.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da oy kavgası! Başka adayından 70 yaşındaki adama yumruklu saldırı

Antalya'da oy kavgası! Başka adayından..

Antalya'da oy kavgası! Başka adayından 70 yaşındaki adama yumruklu saldırı
Antalya’da 1,5 milyon uyuşturucu operasyonu

Antalya’da 1,5 milyon uyuşturucu opera..

Antalya’da 1,5 milyon uyuşturucu operasyonu
Antalya'da 10 yaşındaki çocuk balkondan düştü

Antalyada 10 yaşındaki çocuk balkondan..

Antalya'da 10 yaşındaki çocuk balkondan düştü
Son dakika: Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi

Son dakika: Yerel seçimler nedeniyle 1..

Son dakika: Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi
Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem!
Başkan adayı Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı

Başkan adayı Sümerden Kepezlilere sand..

Başkan adayı Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı