59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ilk etabı sona erdi 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ilk etabı sona erdi
A Milli takım forması giyen ve Ramazan ayı nedeniyle oruç tutan oyuncular Stefan Kuntz'un tutumlarından dolayı şikayetçi olduğu iddia edildi.

TERAVİH NAMAZINDA İDMAN

61 Saat'in haberine göre; Oyuncuların teravih namazına gitmek istediği saate analiz ve ekstra oyun koyan Kuntz'un bu davranışı oyuncuların morallerini altüst etti. Trabzonsporlu Abdülkadir ve Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'ın bu sebeple maç kadrosuna alınmadığı iddia edildi. Kerem Aktürkoğlu'nun da bu nedenden ötürü yedek kaldığı iddialar arasında. Milli takımdan söz konusu iddialarla ilgili açıklama bekleniyor.

"ÇOK SAYIDA OYUNCU VAR"

Kuntz, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında, "Kulüp içinde belki 3-4 kişi oyuncu oruç tutuyor. Fakat Milli Takım düzeyince birçok oyuncuyla beraber olunca takıma etkisi biraz daha fazla oluyor" açıklamasını yapmıştı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.