Leonardo'dan 2 yıllık imza

28.09.2017 18:08

Antalyaspor anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü teknik direktör Leonardo Nascimento de Araujo ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Leonardo'dan 2 yıllık imza

 Dünyaca ünlü Brezilyalı çalıştırıcı, Atilla Vehbi Konuk tesislerinde Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ünde katılımıyla gerçekleştirilen imza töreni ile kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlılara bağlayan sözleşmeye imza attı.

‘ANTALYASPOR’A HAYIRLI OLSUN’
İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Bugün itibari ile hocamız ile 2 yıllığına anlaştık. Kendisiyle bir haftadır iletişim halindeydik.  Kulübe çok şey katacağına inanıyoruz. Genç, vizyonlu ve hedefleri olan donanımlı bir isim. Kendisi 6 dil biliyor.  Kariyeri güçlü olan bir isim. Sportif direktörlük yapmış tecrübeli bir isim. Antalyaspor’a çok faydalı olacağına inanıyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi. 

‘TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN’
Geçen sene Rıza Çalımbay’ın kulübe büyük emekleri olduğunu söyleyen Öztürk sözlerine şöyle devam etti: “Fakat bu sen kötü bir başlangıç yaptık. Buna göre bir yol haritası çizdik kendimize. Geçen sene de böle bir aksiyonun içerisine girmiştik. Rıza hoca çok büyük bir başarı elde etmiştir ve tarihimizde yerini alacaktır. Taraftarımız bize güvensin. Eto’o ile ilgili de haberler çıkıyor. Ben geldiğim günden beri de bu haberler var. Eto’o bizim futbolcumuz ve bu takımın kaptanı. Teknik ekip işine ısındıktan sonra Eto’o ve diğerleri için kararlar alacağız. İlerleyen süreçte her şey belli olacak.”

‘BURADA OLACAĞIMI TAHMİN ETMİYORDUM’
Antalyaspor için çalışmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Leonardo Nascimento de Araujo sözlerine şu şekilde devam etti: “Maçı izledikten sonra takımın yapısını görme fırsatı buldum.  Aslında her şey çok hızlı gelişti. Bir hafta ön ce burada olacağımı tahin etmiyordum. Takımımızın önemli futbolcuları var. Eto’o gibi Nasri gibi. Özellikle şunu belirtmek isterim ki burada gördüğüm her şey benim için pozitif. Büyük bir heyecanla bir an önce işime başlamak istiyorum.”

‘BENDE DENENME SÜRECİNDEYİM’
Zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Leonardo, “Büyük planlarımız var. Doğruyu söylemek gerekirse şu an denenme sürecindeyim. Başarılı olamazsak belki bende seneye takımın başında olamayacağım. Ama başaracağımıza inanıyorum. Kaybettiğimiz puanları telafi etmek için çalışacağız. Burada çok güzel yatırımlar yapılıyor ama önemli olan bunların karşılığını almak. Kendimi savunmak için söylemiyorum ancak şu an takım çok iyi durumda değil. Yardımcılarım ile birlikte burada homojen bir yapı oluşturacağız." diyerek sözlerine son verdi. 

(Emre Gündoğdu / MYGazete.com )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto