Kadıköy'de büyük yıkım! Fenerbahçe, Olympiakos'a mağlup oldu

30.09.2021 21:39

Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos'a 3-0 yenildi. Grupta henüz galibiyetle tanışamayan temsilcimiz 1 puanda kalırken, Yunan ekibi 6 puana yükseldi.

Kadıköy'de büyük yıkım! Fenerbahçe, Olympiakos'a mağlup oldu

Fenerbahçe, Kadıköy'de kabusu yaşadı. Temsilcimiz, Avrupa Ligi'nde galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından grupta henüz galibiyeti bulunmayan sarı-lacivertliler, grupta sonuncu sıraya yerleşti.

MASOURAS'I TUTAMADIK

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe, Szalai'nin defanstan topu çıkarırken yaptığı hata sonrası 6. dakikada kalesinde golü gördü. Bu dakikadan itibaren büyük bir moral bozukluğu yaşayan temsilcimiz, ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya çok coşkulu başlayan sarı-lacivertliler girdiği sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Gelişen ani Olympiakos atağında 62. dakikada Masouras farkı 2'ye çıkardı. Bu golden sonra gardı iyice düşen temsilcimiz, 68. dakikada Masouras'ın golüne engel olamadı ve 3. golü ağlarında gördü. Karşılaşma bu sonuçla sona ererken sarı-lacivertliler, 1 puan grupta son sıraya yerleşti.

MESUT ÖZİL KADRODA YOK

Fenerbahçe'de Mesut Özil, Olympiakos maçının kadrosunda yer almadı. Karşılaşma öncesinde yaşadığı gribal enfeksiyon sebebiyle dünkü idmanda yer almayan Mesut'un durumuna maç saatinde karar verilecekti. Teknik direktör Pereira'nın kararı ile Mesut Özil kadroya dahil edilmedi.

ZAJC 4 MAÇ SONRA KADRODA

Sarı-lacivertlilerde Miha Zacj, 4 maç sonra kadroda yer aldı. Sakatlığı sebebiyle ligde 3 ve UEFA Avrupa Ligi'nde 1 maç olmak üzere toplam 4 maçı kaçıran Zajc, Olympiakos maçı ile kadroda yer aldı. 27 yaşındaki oyuncu mücadeleye yedekler arasında başladı.

FENERBAHÇE'DE 9 EKSİK

Fenerbahçe, Olympiakos karşısına 9 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte, sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışmalarda yer almayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Marcel Tisserand forma giyemedi. Bu oyunculara ek olarak gribal enfeksiyon yaşayan Mesut Özil de Olympiakos karşısında takımını yalnız bıraktı. Öte yandan UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'dan da görev alamadı.

TRİBÜNLER DOLDU

Sarı-lacivertli taraftarlar, Olympiakos maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Ülker Stadyumu'nda tribünlerin büyük kısmı dolarken taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldular.

VALBUENA TRİBÜNLERE ÇAĞIRILDI

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena'ya sarı-lacivertli taraftarlar mücadele öncesinde sevgi gösterilerinde bulundu. Isınma sırasında tribünlere çağrılan Valbuena, taraftarların desteğini karşılıksız bırakmadı. Öte yandan Fransız futbolcu mücadelede yedek soyundu.

FENERBAHÇ, AVRUPA'DA 234. KEZ SAHNE ALACAK

Olympiakos’u konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 234. kez sahne alacak. Avrupa kupalarında 45. sezonunu geçiren sarı-lacivertli takım, oynadığı 233 karşılaşmada 86 galibiyet, 49 beraberlik ve 98 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda fileleri 291 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 341 gol gördü.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 120. MAÇI

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ile UEFA Avrupa Ligi’nde 120. maçını oynayacak. Bu kulvarda 119 karşılaşmaya çıkan sarı-lacivertliler, 51 galibiyet, 28 beraberlik ve 40 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 161 kez ağları sarsan Fenerbahçe, kalesinde ise 153 gole engel olamadı.

VİTOR PEREİRA İLE 9 GALİBİYET, 6 BERABERLİK VE 4 MAĞLUBİYET

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Avrupa arenasında 20. kez sahne alacak. Sarı-lacivertli takım, Pereira yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda fileleri 26 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 21 gol gördü.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da fırtınaya aldırmadan denize girdi! İmdadına insansız cankurtaran robotu yetişti

Antalya'da fırtınaya aldırmadan denize..

Antalya'da fırtınaya aldırmadan denize girdi! İmdadına insansız cankurtaran robotu yetişti
Isparta- Antalya kara yolunda kaza üstüne kaza! Olay yerindeki ambulans ve polis araçlarına otomobil çarptı

Isparta- Antalya kara yolunda kaza üst..

Isparta- Antalya kara yolunda kaza üstüne kaza! Olay yerindeki ambulans ve polis araçlarına otomobil çarptı
Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalyada 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı
Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara..

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu
Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk o..

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var
Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yar..

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor