Göztepe - Aytemiz Alanyaspor maçı sona erdi

09.12.2020 20:17

Süper Lig'in 7. haftasında oynanması gereken erteleme maçında bu akşam Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ev sahibi Göztepe Tripic'in golü ile mücadeleyi 1-0 kazanmayı bildi. Alanyaspor bu sezon üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Göztepe - Aytemiz Alanyaspor maçı sona erdi

Süper Lig'in 7. haftasında oynanması gereken ancak koronavirüs nedeniyle ertelenen maçta Göztepe ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip tek golle kazandı.

Göztepe'ye galibiyeti getiren gol 70. dakikada Zlatko Tripic'ten geldi. Bu sonuçla ligde üst üste ikinci mağlubiyetini alan lider Aytemiz Alanyaspor, 23 puanda kaldı. İzmir ekibi ise puanını 18'e yükseltti.

Alanyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek. Göztepe ise Çaykur Rizespor deplasmansında 3 puan mücadelesi verecek.

IRKÇILIĞA KARŞI PROTESTO

Göztepe-Alanyaspor maçında futbolcular, başlama vuruşunun ardından 10 saniye boyunca ırkçılığı alkışla protesto etti.

SALİH UÇAR CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'un Göztepe ile oynadığı erteleme maçının 45. dakikasında sarı kart gören orta saha oyuncusu Salih Uçan cezalı duruma düştü.Bu göre 26 yaşındaki futbolcu, haftasonu ligin 12. haftasında oynanacak kritik Beşiktaş maçında formasından uzak kalacak.

ÇAĞDAŞ ATAN DA OLMAYACAK

Turuncu yeşillilerde bir önceki hafta oynanan Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan teknik direktör Çağdaş Atan da Beşiktaş maçında kulübede yer alamayacak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto