Galatasaray'dan Ümit Karan'a bomba teklif

12.02.2021 14:05

Süper Lig'de Fenerbahçe, Başakşehir ve Alanyaspor'a gollerini atan Mostafa Mohamed'in performansı ve geleceği hakkında yorumlarda bulunan Ümit Karan, Galatasaray'dan yardımcı hocalık teklifini aldığını belirtti. Karan, "Konuşmalar da oldu ama kendi yolumdan gitmek istedim" dedi.

Galatasaray'dan Ümit Karan'a bomba teklif

Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan; kariyer planı, Galatasaray'ın golcüleri Radamel Falcao ve Mostafa Mohamed hakkında konuştu. Karan, sarı kırmızılı takımdan yardımcı antrenörlük için teklif aldığını açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ümit Karan, "Yurt dışında uzun yıllar çalıştım. Yurt dışında başarılı bir performans ortaya koydum. Türkiye'de olmak benim için ayrı bir mutluluk. Ülkemde teknik direktör olarak başarılı olmak ve futbolumuza katkı sağlamak istiyorum. Menemenspor olarak belki de ligin en genç takımıyız, yaş ortalamamız 21.8 oldu. Futbolda ayrılıklar oluyor. Ara transfer döneminde takımımıza gelenler gidenler oldu. Futbolda değişiklikler oluyor. Takımızdan da Taşkın, Kamara ve Şerif gibi önemli isimler ayrıldı. Menemenspor olarak mevcut oyuncularımızla sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Ajansspor.com'un haberine göre, teknik direktörlük kariyerindeki hedeflerinden bahseden Karan, "Teknik direktörlük kariyerimde hedeflerime adım adım gitmek istiyorum. İlk hedefim bu sezon Menemenspor'u ligde tutmak, sonrasında ise play-off ya da ilk 2 için mücadele etmek, sonrasında Menemenespor'la olursa daha güzel olur Süper Lig'de çalışmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'LA GÖNÜL BAĞININ SÜRDÜĞÜNÜ BELİRTTİ

Galatasay'la gönül bağının sürdüğünü belirten Ümit Karan, "Galatasaray'a gönül vermiş futbolculardan birisiyim. Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray için ne gerekiyorsa yaparım. İnşallah bir gün Galatasaray'da çalışmak isterim. Galatasaray'dan yardımcı antrenörlük konusunda teklif geldi, konuşmalar da oldu ama kendi yolumdan gitmek istedim."

Ümit Karan son günlerin çok konuşulan golcüsü ve kendisine benzetilen Mısırlı santrfor Mostafa Mohamed hakkında da açıklamalarda bulundu.

Son 3 maçta 3 gol atan Mohamed'in takip ettiği bir futbolcu olduğunu söyleyen Karan, "Yıpratıcı bir santrfor, mücadeleci bir oyuncu. Mohamed ocak ayının en faydalı transferi bence. Mohamed'i bana benzetiyorlar, birkaç vole vursun da karar veririm." diye konuştu.

Galatasaray'ın çok büyük maliyetlerle transfer ettiği Radamel Falcao da Karan'ın hedefindeydi.

"Falcao'nun oynamak istemiyor gibi bir havası var, zorlamamak lazım, uzatmaya gerek yok. Falcao için harcanan para altyapıya harcansa 3-4 oyuncu yetişebilirdi. Yıllardır aynı muhabbet dönüyor. Altyapıya önem vermedikten sonra oyuncu yetişmez. Şu anda kulüplerde bir nesli yok ediyoruz. Gelecek yıl mutlaka U21 ligi olmalı."

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Ali Akman'a ayrı parantez açan Ümit Karan, "Ali Akman'la ilgili yorumumu 4 yıl önce Ayhan Akman'a söylemiştim; 'Yeğenin yıldız olacak' demiştim. Ali Akman'ın Almanya'yı tercih etmesi güzel, Almanya'da kendini geliştirecektir. Ali Akman ceza sahası santrforu değil, Ali'yi forvet oyuncusu gibi düşünmek lazım. Dünyada da Robert Lewandowski dışında ceza sahası santrforu yok. Avrupa Şampiyonası'nda forvet hattında problem yaşayacağımızı düşünüyorum. Ali Akman, Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımımızın kadrosunda yer alabilir. A Milli Takıma 3. Lig'den de, 2. Lig'den de, 1. Lig'den de futbolcu çağrılabilir. Bunu yadırgamamak lazım" açıklamasında bulundu.

Birinci Lig'de VAR uygulamasının olması gerektiğini savunan Karan sözlerini şu şekilde tamamladı:

"TFF 1. Lig mücadele gücü yüksek bir lig. TFF 1. Lig'de takımlar Süper Lig'e yükselmek için ciddi yatırımlar yapıyor. Bence artık 1. Lig'de de VAR olmalı, umarım TFF bu konuda girişim yapar."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev..

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti
TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı A..

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da
Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne iste..

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?
Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan An..

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti
Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanında 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu
Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuş..

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza