Galatasaray uzatmalarda yıkıldı! Alanya 1 puanı kaptı!

23.10.2022 22:06

Ligdeki son iki maçında Adana Demir'le berabere kalıp, Kayserispor'a yenilen Galatasaray; Alanya karşısında da puan kaybı yaşadı! Sarı-Kırmızılı ekip, 45 bin kişinin desteğiyle maça harika başladı. İki golünün sayılmadığı, 31'de Sacha Boey'un kırmızı kart gördüğü ilk yarıyı Cim Bom yıldızları Dries Mertens ve Mauro İcardi'nin sayılarıyla 2-0 önde kapattı. İkinci devrede Alanya rüzgarı esti. 68'de Jure Balkovec, 90+1'de Ahmed Hassan sahneye çıktı, nefes kesen mücadele 2-2 sona erdi.

Galatasaray uzatmalarda yıkıldı! Alanya 1 puanı kaptı!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Kastamonuspor'u 7-0 yenerek moral bulan ve 4. Tur'da Ofspor'la eşleşen Sarı-Kırmızılılar, ligde de işleri yoluna koymaya kararlıydı. Son iki maçını da deplasmanda oynayan ve Adana Demirspor'la berabere kalırken, Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Cim Bom, tam 37 günlük ara sonrası taraftarıyla buluştu. Sarı-Kırmızılı takım da bu gücü arkasına alarak zorlu maça harika başladı.

ATTI SAYILMADI

3'te Dries Mertens attı, sayılmadı, Belçika yıldız bu kez 11'de yine fileleri sarstı. 22'de İcardi yazdı, Arjantinli 24'te bir kez daha sahneye çıktı ancak bu kez de onun golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 31'de Sacha Boey kırmızı kart görüp Cim Bom'u 10 kişi bıraksa da Galatasaray baskılı oyunuyla soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İKİNCİ 45'TE ALANYA RÜZGARI

İkinci yarıda Alanyaspor biraz daha oyunun kontrolünü aldı. 68'de Jure Balkovec harika bir frikik golüyle farkı 1'e indirdi. Bu dakikanın ardından Turuncu-Yeşilliler baskısını iyice artırdı, aranılan gol 90+1'de Ahmed Hassan'la geldi: 2-2. 90+4'te Abdülkerim Bardakcı da kırmızı kart gördü, Cim Bom 9 kişi kaldı. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca mücadele berabere bitti.

AART ARDA 3. MAÇTA KAYIP!

Bu skorla puanını Aslan puanını 15'e, Alanya da 13'e yükseldi. Cim Bom zirve yolunda art arda üçüncü maçında da puan kaybı yaşadı.

Galatasaray-Alanyaspor maçı 11'leri:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi.

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Efecan, Fer, Efkan, Fatih, Candeias, Rassoul, Yusuf, Hassan, Lusamba.

GALATASARAY:7 Alanyaspor :3

Galatasaray ile Alanyaspor, lig tarihinde13. kez karşı karşıya geliyor. Sarı-Kırmızılı ekibin galibiyet sayılarında 7'ye 3 üstünlüğü var. 2 mücadeleise berabere sonuçlandı.

ALANYA VARSA SIKINTI VAR!

Aslan'ın başı kendi evinde Alanya ile dertte! Sarı-Kırmızılı ekip, son iki sezonda Alanyaspor'u evindekonuk ettiği iki karşılaşmayı da kaybetti. Ondan önceki 4 iç saha maçında ise Galatasaray galip gelmişti.

PALABIYIK'LA 16 MAÇ KAYIP

Hafta içinde hakemlerden dert yanan Galatasaray'ın Alanya ile oynayacağı maça Ali Palabıyık'ın verilmesi, SarıKırmızılı camiada tepki çekmişti. Cim Bom, Palabıyık'ın düdük çaldığı 28 lig maçında 12 kez kazanırken, 16 kez puan kaybetti; 12 beraberlik 4 de yenilgi elde etti.

KEREM&BOEY KART GÖRÜRSE

Galatasaray'ın iki genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey, Alanyaspor karşısına kart sınırında çıkacak. Bu oyuncular bugün kart görürse, haftaya Karagümrük deplasmanında cezalı duruma düşecekler. Alanya'da ise Furkan, Efecan ve Candeias sınırda, haftaya Gaziantep'i konuk edecekler.

OKAN BURUK 8'DE 2 YAPTI

Teknik direktörlük kariyeri boyunca Alanyaspor karşısına 8 kez çıkan Okan Buruk, 2 galibiyet 3 beraberlik, 3 yenilgi yaşadı. Farioli ise Karagümrük ve Alanya'nın başında 3 kez Galatasaray'a karşı kulübedeydi ve bu 3 maç da beraberesonuçlandı. İki teknik adam ilk kez karşı karşıya geliyor.

DEPLASMANDA YÜZÜ GÜLMÜYOR

Konuk ekip Alanyaspor deplasman maçlarında sorun yaşıyor. Dış sahadaki son 4 mücadelede galip gelemeyen Güney temsilcisi, üst üste 3 maçını kaybetti ve bu süreçte gol bileatamadı. Alanya'nın bu sezon deplasmandaki tek galibiyeti ilk hafta 4-2'lik skorla Karagümrük karşısındaydı.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e milyon euroluk yatırım! Turizm hem çeşitlenecek hem de renklenecek

Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e mil..

Corendon Turizm Grubu'ndan Kemer'e milyon euroluk yatırım! Turizm hem çeşitlenecek hem de renklenecek
Antalya'da bir kadın cinayeti daha! Karısını öldürüp oğlunu aradı! 'Anneni öldürdüm' dedi

Antalya'da bir kadın cinayeti daha! Ka..

Antalya'da bir kadın cinayeti daha! Karısını öldürüp oğlunu aradı! 'Anneni öldürdüm' dedi
Antalya'da havadan turist yağıyor! Yolcu trafiği 3 milyonu aştı

Antalya'da havadan turist yağıyor! Yol..

Antalya'da havadan turist yağıyor! Yolcu trafiği 3 milyonu aştı
Teleferik kazasında dikkat çeken ifade! 159 kalem işten 19 kalemi yapıldı

Teleferik kazasında dikkat çeken ifade..

Teleferik kazasında dikkat çeken ifade! 159 kalem işten 19 kalemi yapıldı
Fenomen Ares cinayetinde yine gelişme! Yeniden yargılanacaklar

Fenomen Ares cinayetinde yine gelişme ..

Fenomen Ares cinayetinde yine gelişme! Yeniden yargılanacaklar
Bakan Yerlikaya bayramın acı bilançosunu açıkladı! 75 kişi hayatını kaybetti

Bakan Yerlikaya bayramın acı bilançosu..

Bakan Yerlikaya bayramın acı bilançosunu açıkladı! 75 kişi hayatını kaybetti