Fenerbahçe, Ümraniye maçında puanlar kardeş payı!

08.08.2022 23:55

Süper Lig'in ilk haftasında Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Reçep Uçar'ın çalıştırdığı ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor'u konuk etti. Kadıköy'de dolu tribünler önünde oynanan ve nefesleri kesen karşılaşmada Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe eşitliği maçın uzatma bölümünde Berisha'nın kaydettiği gol ile sağlarken iki ekip birer puanla sahadan ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini 19.(P) ve 45+2. dakikalarda Enner Valencia ve 90+2. dakikada Berisha kaydetti. Ümraniyespor'un gollerini ise 29. dakikada Glumac, 67. dakikada Gheorghe ve 73. dakikada Mrsic (P) attı.

Fenerbahçe, Ümraniye maçında puanlar kardeş payı!

Süper Lig 'in ilk haftasında Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe , Reçep Uçar'ın çalıştırdığı ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor'u konuk etti. Kadıköy'de dolu tribünler önünde oynanan ve nefesleri kesen karşılaşmada Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe eşitliği maçın uzatma bölümünde Berisha'nın kaydettiği gol ile sağlarken iki ekip birer puanla sahadan ayrıldı.

Kadıköy Ülker Stadyumu'nda dolu tribünler önünden oynanan mücadele iki ekibin karşılıklı pozisyonları ile başlarken, dengeyi Fenerbahçe 19. dakikada Enner Valencia'nın penaltıdan kaydettiği gol ile bozdu ve 1-0 öne geçti. Konuk ekip Ümraniyespor ise 29. dakikada Glumac'ın golü ile skora dengeyi getirdi. 45+2. dakikada yeniden sahneye çıkan Enner Valencia fileleri havalandırmayı başardı ve Fenerbahçe devreye 2-1 önde girdi. İkinci yarıda da sahada büyük bir mücadele yaşanırken Ümraniyespor, 67. dakikada Gheorghe ve 73. dakikada Mrsic'in (P) golleri ile 3-2 öne geçmeyi başardı. Nefesleri kesen mücadelede maçın skorunu ise 90+2. dakikada Berisha belirledi.

Fenerbahçe - Ümraniyespor 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Henrique, Szalai, Luan Peres, Arao, Lincoln, Emre Mor, King, Rossi, Valencia

Ümraniyespor: Serkan Kırıntılı, Serkan Göksu, Allyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Geraldo, Mrsic, Durel, Del Valle, Bettaieb

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK!

Jorge Jesus, ligin ilk haftasındaki Ümraniyespor maçında sakatlığı bulunan 5 oyuncudan yararlanamıyor. Nazım Sangare, geçen sezonun son haftalarında sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Nazım’ın dışında Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz ve gelir gelmez sakatlanan yeni transfer Joao Pedro da bu akşamki karşılaşmada forma giyemiyor. Tamamen iyileşen ve takımla çalışan Altay Bayındır ise Ümraniye karşısında kaledeki yerini aldı.

ÜMRANİYESPOR'UN TARİHİ MAÇI!

İstanbul temsilcisi, geçen sezon 70 puan toplayarak ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Ümraniyespor için bu akşamki Fenerbahçe maçı çok özel. Ümraniye, ligdeki ilk maçında Türk futbolunun devlerinden birine konuk oluyor.

KADIKÖY KAPALI GİŞE

Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu sezonun ilk resmi maçları olan Dinamo Kiev ve Slovacko karşılaşmalarında tribünleri doldurmuştu. 12. adam, Süper Lig’in ilk haftasındaki Ümraniyespor mücadelesinin biletlerine de yoğun ilgi gösterdi. Genel satışa başladıktan kısa süre toplamda 45 bin 442 bilet tamamen tükendi. Sezona 8 yıllık şampiyonluk hasretine son verme parolasıyla başlayan Fenerbahçe, ligin ilk haftasında arkasında müthiş bir taraftar desteğiyle sahaya çıktı.

FENERBAHÇE SON 4 SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI!

Fenerbahçe için geride kalan dört sezonda lig başlangıçları güzel oldu. Sarı-Lacivertliler, Kadıköy’de 2018-19 sezonunda Bursaspor’u 2-1, 2019-20’de ise Gaziantep’i 5-0 mağlup etti. Fenerbahçe, 2020-21’de Rize’de 2-1’le, geçen sezon ise Adana Demir karşısında deplasmanda 1-0 galip gelerek lige giriş yaptı. Sarı-Lacivertliler, bu akşam ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor’u devirerek yine açılışı 3 puanla yapmanın peşinde.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü ele..

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?
Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş p..

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim
Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağı..

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyar..

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var
ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler denges..

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük