Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında Atakaş Hatayspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti... Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri; 26. dakikada Mame Thiam ve 88. dakikada Billong kendi kalesine kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golünü 90. dakikada Boupendza kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe kalecisi Altay yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Öte yandan mücadelenin 77. dakikasında oyuna giren Mesut Özil Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıktı. Yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran ve 48 puana yükselen sarı-Fenerbahçe, liderliğini sürdürdü. Hatayspor ise 35 puanda kaldı.

MAÇLAR NOTLAR...

Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, ligdeki son Çaykur Rizespor maçına göre kadrosunda 2 değişiklik yaptı. Bulut, ilk 11'de Pelkas'ın yerine Mert Hakan Yandaş'a ve Samatta'nın yerine Osayi-Samuel'e yer verdi. Fenerbahçe, Hatayspor karşısında Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Valencia, Osayi-Samuel, Thiam, Mert Hakan Yandaş ilk 11'i ile sahaya çıktı. Sarı-lacivertilerde yedeklerde ise Harun Tekin, Mauricio Lemos, Papiss Cisse, Samatta, Ferdi Kadıoğlu, Sadık Çiftpınar, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Filip Novak, Uğur Kaan Yıldız ve Mesut Özil forma bekledi.

MESUT ÖZİL KADRODA

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, sarı-lacivertli ekipte ilk kez maç kadrosuna alındı. İngiltere'nin Arsenal takımından transfer edilen Mesut, Atakaş Hatayspor maçında yedekler arasında yer aldı.

HATAYSPOR'DA TEK DEĞİŞİKLİK

Ev sahibi Hatayspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, ligdeki son Medipol Başakşehir maçına göre ilk 11'de tek değişikliğe gitti. Teknik direktör Erdoğan, kart cezalısı olan Akintola'nın yerine Fenerbahçe maçında Selim Ilgaz'a görev verdi. Hatayspor, Fenerbahçe karşısında sahaya Munir, Popov, Billong, Yusuf Abdioğlu, Mesut Çaytemel, Aabid, Ribeiro, Traore, Boupendza, Selim Ilgaz ve Diouf ilk 11'i ile çıktı. Spor Haberleri - Son Dakika Spor Haberleri Spor haberlerini hızlı ve tarafsız bir şekilde MYGazete.com'da bulabilirsiniz. Spor gündemdeki bütün son dakika haberler ve yeni gelişmeler, transferler, maç sonuçları anında tüm detaylarıyla bu sayfada... Spor haberleri, spor sayfasından takip etmek için tıklayın...