Dolmabahçe'de sessiz gece! Her şey kardeşçe bölüşüldü

26.02.2023 21:20

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasındaki Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor maçı önce Taksim'deki patlama sonra ise Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenmişti. İki takımın karşı karşıya geldiği müsabakaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, 4. dakikanın 17. saniyesinde oyuncak, atkı ve bereler afet bölgesine gönderilmek üzere sahaya atıldı. İki takımın da büyük mücadele sergilediği karşılaşma ise 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. İşte maçtan detaylar...

Dolmabahçe'de sessiz gece! Her şey kardeşçe bölüşüldü

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasındaki Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor maçı, Taksim'de yaşanan patlama ve Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası ertelenmişti. İki takım, bugün Dolmabahçe'de karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan çıkmadı.

Vodafone Park'ta oynanan müsabaka, 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Bu skorun ardından üst üste 3. kez puan kaybı yaşayan Beşiktaş, 40 puanla 3. sırada yer aldı. Son 3 maçta 2. kez puan kaybeden Antalyaspor ise 25 puanla 12. basamakta yer buldu.

Beşiktaş, gelecek hafta Ankaragücü'nü konuk edecek. Antalyaspor ise Kasımpaşa deplasmanında galibiyet arayacak.

Beşiktaş-Antalyaspor 11'ler:

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Umut, Salih, Gedson, Redmond, Ghezzal, Cenk, Muleka

Antalyaspor: Ataberk, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Floranus, Fernando, Fredy, Ndao, Ghacha, Mehmedi

VAR HAKEMİ SERDAR TOKAT

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta ve 23. hafta erteleme mücadelelerinin VAR hakemleri açıklandı. 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşmada Aldulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını, Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Serkan Tokat oturacak. AVAR'da ise Emre Malok ve Kerem Ersoy bulunacak.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLI MORAL

Beşiktaşlı taraftarlar, Antalyaspor ile Vodafone Park’ta oynayacağı müsabakada, depremden etkilenen çocuklar için anlamlı bir etkinlik gerçekleştirecek. Depremzede çocuklara moral vermek amacıyla düzenlenecek etkinlikte taraftarlar, yanlarında getirecekleri pelüş oyuncakları Vodafone Park’ın zeminine atacak. Pelüş oyuncaklar, daha sonra çocuklara hediye edilmek üzere deprem bölgesine gönderilecek.

RACHID GHEZZAL  GERİ DÖNDÜ

Ara transferde takımdan ayrılan Josef De Souza, Weghosrt, Montero ve Emrecan’ın yanı sıra kadroya alınmayacak 5 yeni transfer sonrası, teknik direktör Şenol Güneş’in elinde kısıtlı bir kadro kalacak. Bu süreçte Güneş’i bir nebze rahatlatan olay ise herhangi bir sakatlığın yaşanmaması ve Ghezzal’ın da oynayacak seviyeye gelmesi oldu. Yıldız kanat oyuncusu, bugün ilk 11’de olacak.

TÜM YOK CENK TOSUN'DA

Siyah Beyazlı formayla son 10 lig maçında 8 gol ve 1 asistle toplamda 9 sayıya katkı yapmayı başaran Cenk Tosun, bugünkü mücadelede de rakip fileleri havalandırmaya devam edip takımına zaferi getirmeye çalışacak. Vincent Aboubakar’ın yokluğunda tüm skor yükünü sırtlanacak olan Cenk’e, kanatlarda forma giyecek isimler de tam destek verecek.

BEŞİKTAŞ'TA 6 EKSİK

Kara Kartal, kurallar gereği Antalyaspor maçında yeni transferlerin hiç birini oynatamayacak. Bu kapsamda Siyah-Beyazlılar, 5 yeni transferi olan; Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut, Vincent Aboubakar ve Alexandru Maxim’i maç kadrosuna yazamayacak. Beşiktaş’ta ayrıca cezalı olan Masuaku da forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR'DA 13 EKSİK

Antalyaspor’da yeni transferler; Erdal Rakip, Leite, Balint Szabo, Doğukan Sinik, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mampassi ile Nkurunziza gibi isimler, erteleme maçı olmasından dolayı kuralları gereği bugün görev yapamayacak. Wright, Kudriashov, Nakajima, Ufuk Akyol da sakatlıkları sebebiyle mücadelede forma giyemeyecekler. Akdeniz ekibinde Sam Larsson da cezası sebebiyle karşılaşmada forma şansı bulamayacak.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da sulama kanalında ceset bulundu!

Antalya'da sulama kanalında ceset bulu..

Antalya'da sulama kanalında ceset bulundu!
47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Antalya'da mobilya mağazası deposunda yangın

Antalyada mobilya mağazası deposunda y..

Antalya'da mobilya mağazası deposunda yangın
Prof. Saydam’dan önemli uyarı! Sera gazları son 10 günden neden düştü!

Prof. Saydam’dan önemli uyarı! Sera ga..

Prof. Saydam’dan önemli uyarı! Sera gazları son 10 günden neden düştü!
Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Nafız Tanır'ı haklı çıkardı

Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında çık..

Trabzonspor ile Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Antalyaspor Vakfı eski Başkanı Nafız Tanır'ı haklı çıkardı
CHP Genel Başkanı Özel Gazipaşa'dan seslendi! En güçlü ittifak emeklilerin ittifakıdır

CHP Genel Başkanı Özel Gazipaşa'dan se..

CHP Genel Başkanı Özel Gazipaşa'dan seslendi! En güçlü ittifak emeklilerin ittifakıdır