Dolmabahçe’de geçit yok! Beşiktaş, Paşa'yı affetmedi!

07.01.2023 21:05

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah-Beyazlılar ilk yarıda forvetleri; Cenk Tosun ve Wout Weghorts'un attığı gollerle Lacivert-Beyazlılar'ı 2-1 devirerek iki maçlık galibiyet serisi yakaladı. Paşa'da Ahmet Engin'in tek golü ise puan için yetmedi.

Dolmabahçe’de geçit yok! Beşiktaş, Paşa'yı affetmedi!

Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig 'in 18. haftasında Kasımpaşa'yla kozlarını paylaştı. Siyah-Beyazlı takım geçen haftayı BAY geçmiş önceki haftada Adana Demirspor'u tek golle devirmişti. Siyah-Beyazlılar galibiyet serisi yakalamak adına bu mücadeleyi kazanmak istiyordu. Selçuk İnan'la ilk galibiyetini geçen hafta alan Kasımpaşa ise deplasmanda sürpriz peşindeydi.

MERT GÜNOK YILDIZLAŞTI

Zorlu mücadelede tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in planları tuttu. Taraftar desteğini arkasına alan Kara Kartal 28'de Cenk Tosun'la öne geçti. İlk devrede yıldızlaşan isim ise Beşiktaş'ın kalecisi Mert Günok oldu. Karşı karşıya pozisyonlarda rakiplerine gol izni vermeyen deneyimli eldiven, Siyah-Beyazlılar'ı adeta maçta tuttu. 45+6'da ise Wout Weghorst sahneye çıktı ve Beşiktaş soyunma odasına 2-0 önde gitti.

PAŞA'DAN ÇOK BEŞİKTAŞ

İkinci devrede tempo ilk yarıya oranla biraz daha düşüktü. Beşiktaş girdiği birkaç pozisyondan yararlanamadı. 68'de Ahmet Engin, Mamadou Fall'ın asistinde golünü atıp farkı 1'e indirdi. Bu dakikanın ardından Paşa'nın baskısından çok Beşiktaş'ın skoru rahatlatmak adına gol arayışı vardı. Fakat kalan bölümden başka gol sesi çıkmadı ve mücadeleyi Kara Kartal 2-1 kazandı.

4 MAÇTA 3 YENİLGİ

Bu sonuçla Beşiktaş iki maçlık galibiyet serisi yakaladı ve puanını 29'a çıkarttı. Kasımpaşa ise Selçuk İnan'la ligde çıktığı 4. maçında 3. yenilgisini aldı ve 18 puanda kaldı.

Beşiktaş - Kasımpaşa 11'ler

Beşiktaş: Mert, Tayfur, Welinton, Tayyip, Masuaku, Salih, Gedson, Cenk Tosun, Redmond, Nkoudou, Weghorst

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Graovac, Donk, Yasin, Tırpan, Aytaç, Eysseric, Fall, Mortadha, Hajradinovic.

JOSEF KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş, Kasımpaşa maçında 3 önemli oyuncusundan yararlanamayacak. Tedavileri devam edilen Rachid Ghezzal ve Salih Uçan ile sarı kart cezalısı Valentin Rosier takımdaki yerini alamayacak. Siyah-beyazlı ekipte son idmanda sakatlanan Josef De Souza da maç kadrosundan çıkarıldı

BEŞİKTAŞ EVİNDEKİ SON 4 MAÇI KAYBETMEDİ

1-0'lık Adana Demirspor galibiyetinin ardından haftayı maç yapmadan geçen Beşiktaş, taraftarı önünde 3 puana ulaşmak istiyor. 26 puanı bulunan Beşiktaş evinde oynadığı son 4 maçı kaybetmedi. Siyah-beyazlılar bu süreçte sahadan 2 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ'TA 4 İSİM CEZA SINIRINDA

Beşiktaş’ta 4 oyuncu da sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Cenk Tosun, Nathan Redmond, Romainn Saiss ve Gedson Fernandes, kart görmeleri durumunda arabam.com Konyaspor maçında görev yapamayacak.

SELÇUK İNAN İLK GALİBİYETİNİ ALMIŞTI

Son maçta Corendon Alanyaspor ’u 4-1 mağlup eden Kasımpaşa, Selçuk İnan’ın takımın başına geçmesinden sonra ilk galibiyetini aldı.

18 puanla haftaya 13. sırada giren lacivert-beyazlılar, Beşiktaş’ı da yenerek alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Sakat ve cezalı oyuncu bulunmayan Kasımpaşa son 3 deplasman karşılaşmasında 2 beraberlik 1 mağlubiyet elde etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı

Antalyada 23 Nisan coşkusu başladı

Antalya'da 23 Nisan coşkusu başladı
Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara..

Antalya'da kuvvetli fırtınada seralara zarar verdi! Minare külahı koptu
Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk o..

Antalya'da zincirleme kaza! 3'ü halk otobüsü, 7 araç hasar gördü! Yaralılar var
Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yar..

Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası yarın Antalya'da başlıyor
Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı sahilini birbirine kattı

Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı s..

Antalya'da etkili fırtına! Konyaaltı sahilini birbirine kattı
Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü..

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!