Demir Grup Sivasspor - Fraport TAV Antalyaspor maçı sona erdi

14.12.2020 20:58

Süper Lig'de 12.hafta kapanış karşılaşmasında Sivasspor ile Antalyaspor golsüz berabere kaldı. Bu sezon evinde hiç kazanamayan ve son 7 haftada galip gelemeyen Sivasspor yine kazanamadı. Ersun Yanal'ın ekibi ise yenilmezlik serisini 3 maça çıkarmış oldu

Demir Grup Sivasspor - Fraport TAV Antalyaspor maçı sona erdi

Süper Lig'de 12. haftanın kapanış mücadelesinde Avrupa’ya veda eden Sivasspor, Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Yedi haftadır kazanamayan Yiğidolar kötü gidişini bu maçta da sonlandırmadı. Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor ise yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı.

SİVASSPOR'DA YARDIMCI ANTRENÖRÜN KOVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'da bir yardımcı antrenörün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi görülen lüzum üzerine bir yardımcı antrenörümüze yapılan Kovid-19 PCR testi pozitif çıkmıştır." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, söz konusu antrenörün izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlandığı da aktarıldı.

7 OYUNCU SAKAT

Kırmızı-beyazlı ekipte zorlu Sivasspor maçı öncesi, 10 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Akdeniz ekibinde; Veysel Sarı, Hakan Özmert, Ufuk Akyol, Doğukan Sinik, Drole, Bahadır Öztürk ve Serdar Gürler, Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyecek. 

"32 KEZ RAKİP OLDULAR"

Antalyaspor ile Sivasspor ilk olarak 1978-1979 sezonunda Türkiye Kupası'nda karşılaştı. Kırmızı beyazlı iki takımın oynadığı 32 maçta Antalyaspor 10 galibiyet alırken Sivaspor 14 kez sahadan galip ayrıldı. 8 maçta işte taraflar eşitliği bozamadı.32 maçın; 3'ü Türkiye Kupası, 1'i hazırlık maçı, 6'sı TFF 1'inci Lig ve 22'si Süper Lig maçı olarak kayıtlarda yerini aldı.

SİVASSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Fraport TAV Antalyaspor, Sivasspor ile deplasmanında 16 kez karşılaştı. Antalyaspor bu maçlarda rakibine karşı 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.

EN ÇOK 2-1'LİK SKOR ALINDI

Antalyaspor ile Yiğidolar'ın maçlarında en çok 2-1'lik skor sahaya yansıdı. İki takım 8 kez 2-1'lik skorlarla sahadan ayrıldı. Akdeniz ekibi ile Doğu temsilcisi 5'er kez 1-1 ve 2-0, 4 kez 1-0, 2'şer kez ise 0-0, 3-0 ve 3-1'lik skorlar elde etti. İki takım 1'er kez ise 2-2, 3-2, 4-1 ve 4-2'lik sonuçlar elde etti.

“HEDEF İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ”

Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon henüz deplasmanda galibiyet göremedi. Kırmızı beyazlılar 5 deplasman maçında 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 3'üncü maçına çıkacak kırmızı beyazlıların tek hedefi, ilk deplasman galibiyetini alarak Antalya'ya dönmek.

Antalyaspor’un Sivasspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: “Boffin, Bünyamin, Naldo, Ersan, Kudriashov, Nuri, Eren, Sam, Podolski, Amilton, Jahovic.”

SAKAT: Veysel Sarı, Hakan Özmert, Ufuk Akyol, Doğukan Sinik, Drole, Bahadır Öztürk, Serdar Gürler

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto