Çok konuşulacak olan Göztepe Galatasaray maçı sona erdi

21.02.2022 22:09

Son dakika Galatasaray haberleri: Süper Lig'in 25. haftasında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Son 15 resmi maçından sadece 1 galibiyet alan Galatasaray düşme hattının hemen üzerinde yer alıyordu. Kâbus gibi bir sezon geçiren ve ateş hattına adım adım ilerleyen Cimbom'un Göztepe deplasmanında 3 puan almaktan başka çaresi yoktu. Göztepe'de Galatasaray'ı devirerek düşme potasından çıkmak istiyordu. Kıyasıya geçen mücadele 3-2'lik Galatasaray üstünlüğü ile sonuçlandı.

Çok konuşulacak olan Göztepe Galatasaray maçı sona erdi

Süper Lig'de haftanın en kritik maçlarından biri olan Göztepe-Galatasaray maçı İzmir'de oynandı. Galatasaray'ın maçı kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istemesi, Göztepe'nin ise düşme hattından çıkmak için mutlak kazanması gereken maç müthiş bir mücadeleye sahne oldu. İzmir'de oynanan karşılaşmaya taraftarın ilgisi çok büyüktü. Karşılaşma 3-2'lik skorla sonuçlandı.

MAÇIN HENÜZ BAŞINDA GOL GELDİ

Maçın henüz başında topu ağlara gönderen Galatasaraylı Nelsson takımını 1-0 öne geçirdi.

45+1'DE PENALTIDAN CEVAP

Galatasaray'ın golüne Göztepe 45+1'de kazandığı penaltıdan attığı golle yanıt verdi. Cherif Ndiaye soğukkanlı bir şekilde topu ağlara gönderdi.

70'DE BİR PENALTI DAHA!

Göztepe dakika 70'de bir penaltı daha kazandı. Yine topun başına geçen Cherif Ndiaye meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Göztepe maçta 2-1 öne geçti.

BU SEFER GALATASARAY PENALTI KAZANDI!

Dakikalar 87'yi gösterdiğinde bu kez Galatasaray penaltı kazandı. Topun başına geçen Gomis golle buluştu ve skoru 2-2 yaptı.

90+6'DA 4. PENALTI KARARI!

Galatasaray 90+6'da bir penaltı daha kazandı. Topun başına geçen Gomis yine meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 3-2 oldu.

OMAR YERİNİ ALDI

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe’ye konuk olan Galatasaray’da sağ bek Omar Elabdellaoui bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıktı. Geçen sene 2021 yılına girerken havai fişek patlaması sonucu gözünden yaralanan Norveçli futbolcu, uzun süre sahalardan uzak kaldı. Yoğun bir tedavi sürecinin ardından sahalara dönen Omar, en son 26 Aralık 2020’de Galatasaray’ın Trabzonspor’la deplasmanda oynadığı maçta görev almıştı.

MUSLERA GERİ DÖNDÜ

Galatasaray’ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera ise sakatlığına rağmen kafilede yer aldı. Bu sezon Demir Grup Sivasspor maçında sol diz çapraz bağlarından sakatlanan Uruguaylı file bekçisi, görev almamasına rağmen İzmir’de takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

GÖZTEPE'DE 6 DEĞİŞİKLİK

Göztepe’de teknik direktör Nestor El Maestro, geçtiğimiz hafta oynanan Atakaş Hatayspor karşılaşmasının ilk 11’inde 6 değişiklik yaptı. Savunmada cezalı Atakan’ın yerine cezası biten Arslanagic’e şans veren Maestro, Kahraman’ın yerine sakatlıktan kurtulan Atınç’ı oynattı. Sağ bekte Murat’ı kesip Kerim’e şans tanıyan deneyimli teknik adam, sol bekte Moubandje’nin yerine ise Berkan’ı oynattı. Cezası sona eren Obinna yeniden formasına kavuşurken, Aytaç yedek soyundu. Maestro, Tijanic’in yerine ise Ndiaye’yi oynattı.
İzmir ekibinde sakatlıktan kurtulan Jahovic de müsabakaya yedek kulübesinde başladı.

Göztepe - Galatasaray 11'ler:

Göztepe: Göztepe: İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Atınç, Angel, Berkan, Nwobodo, Soner, Halil, Di Santo, Cherif

Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Ömer, Pulgar, Taylan, Kerem, Halil, Babel, Mostafa

GÖZTEPE, ASLAN'I BEKLİYOR

4 maçlık galibiyet serisinin ardından Altay ve Hatayspor karşısında sahadan mağlup ayrılan Göztepe, ligde kalma yolunda çok kritik bir maça çıkacak. İzmir ekibinin rakibi, kâbus gibi bir sezon geçiren Galatasaray olacak. Mücadelenin oynanacağı Gürsel Aksel Stadyumu'nda ise coşkulu bir atmosferin olması bekleniyor. 25 ve 375 TL arasında değişkenlik gösteren biletlere Sarı-Kırmızılı futbolseverler adeta hücum etti.

TAM DESTEK VERECEKLER

25 bin civarlarında satışa çıkarılan biletler, günler öncesinden tükendi. Göztepeli futbolseverlerin ise şimdi tekbir hedefi var. Takımlarına 90 dakika boyunca destek verip, olası bir galibiyetin parçası olabilmek.

ERICK PULGAR İLK 11'DE

Ara transfer dönemi boyunca orta saha arayan Galatasaray, bu bölgedeki boşluğu Erick Pulgar ile doldurmuştu. Şilili futbolcu, Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında ise toplamda sadece 20 dakika forma giyebildi. Taraftarın merakla beklediği 28 yaşındaki yıldız, Göztepe mücadelesinde ise bu kez ilk 11'de sahne alacak. Taylan Antalyalı kesik yerken, Pulgar'ın orta sahadaki partneri ise Berkan Kutlu olacak.

DOMENEC TORRENT'İN HENÜZ GALİBİYETİ YOK

Fatih Terim'in gidişi sonrasında takımın başına getirilen Domenec Torrent; Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor yenilgilerinin ardından Alanyaspor ile Kayserispor’la da berabere kaldı. İspanyol teknik adam, bu 5 maçlık periyodun arasında kupada Denizlispor'a boyun eğerken, hazırlık maçında ise Tuzlaspor'a da 6-2 mağlup oldu. 59 yaşındaki teknik adam, 7 maçta tek bir galibiyet bile alamazken, Galatasaray da düşme hattına iyice yaklaştı. Sarı-Kırmızılılar, şimdi ise Göztepe ile bugün çok kritik bir maçta kozlarını paylaşacak. Aslan, galibiyetten başka bir şey düşünmezken Torrent de İzmir ekibine karşı mutlak 3 puan hedefliyor.

'GALATASARAY'A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE COŞKULU BİR FUTBOL OYNAYACAĞIZ'

Öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştiren Torrent, dün yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullandı: "Göztepe karşısında alacağımız olası bir galibiyet ile her şey daha güzel olacak. Galatasaray'a yakışır bir şekilde coşkulu bir futbol oynayacağız. İlk golü atarsak, üzerimizdeki baskıyı da kırarız. Bu yüzden hızlı bir başlangıca ihtiyacımız var. Geçtiğimiz haftalarda gol bulamadığımız her dakika baskıyı üzerimizde hissettik. Bu yüzden ilk dakikadan itibaren minumum hata ile önde baskı kurmalıyız."

GOMIS BUKEZ 90 DAKİKA

3 yıl aradan sonra Sarı-Kırmızılılar'a geri dönen Bafetimbi Gomis, Alanyaspor mücadelesinde hazır olmadığı gerekçesiyle kadroda yer almadı. Fransız forvet, geçen hafta ise Kayserispor karşısında 59 dakika sahne aldı. 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu, ilk sınavında pozisyonlara girse de fileleri havalandıramadı fakat başarılı bir performans sergiledi. Gomis, hafta içerisinde ise ekstra çalışmalar yaptı. Yıldız santrfor, 90 dakika forma giyebilecek duruma geldi. Gomis, Göztepe mücadelesinde atacağı gol ve gollerle takımına katkı sağlamak istiyor.

FERNANDO MUSLERA KADROYA ALINDI!

Galatasaray, Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. 13 Aralık'taki Sivasspor maçında takım arkadaşı Luyindama ile çarpışarak sakatlanan Fernando Muslera, zorlu mücadelenin kadrosuna dahil edildi. Cim Bom'un kamp kadrosu ise şu şekilde: Muslera, Omar, Taylan Antalyalı, Van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Mohamed, İsmail Çipe, Pulgar, Gomis, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Nelsson, Peña, Cicâldau, Marcão, Barış Alper, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Semih Kaya, Feghouli, Boey.

AANHOLT YERİNE ÖMER

Kayserispor mücadelesiyle birlikte ilk 11'e dönen Van Aanholt, Göztepe deplasmanında yeniden yedeğe çekilecek. Hollandalı sol bekin yerine Ömer Bayram'ın forma giymesi bekleniyor. Torrent'in, son kararını ise maç saatinde vereceği öğrenildi.

17 MAÇTA 15 GALİBİYET

Aslan, Göztepe’ye karşı oynadığı Süper Lig maçlarında rakibine karşı ezici bir üstünlük oynadı. Son17 karşılaşmanın15'ini Galatasaray kazandı, iki mücadeledeniseİzmir ekibi zaferleayrıldı. CimBom, iki yenilgisini de deplasmanda aldı.

GÖZ GÖZ'DE 4 EKSİK

Sarı-Kırmızılılar'da zorlu maç öncesinde 4 eksik bulunuyor. Marko Mihojevic, Dzenan Burekovic ve Atınç Nukan sakatlıkları nedeniyle formasından uzak kalacak. Atakan Çankaya ise cezası nedeniyle Galatasaray mücadelesinde yok. Cezaları sona eren Nwobodo ve Arslanagic'in yanı sıra sakatlığını atlatan Jahovic, görev verilmesi durumunda sahadaki yerlerini alabilecek.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev..

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti
TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı A..

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da
Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne iste..

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?
Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan An..

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti
Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanında 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu
Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuş..

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza