Beşiktaş, Hatay'da 90'da yıkıldı

24.10.2022 22:00

Süper Lig'in 11. haftasında son 4 maçında 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan Beşiktaş, Hatay deplasmanında da istediğine ulaşamadı. Siyah-Beyazlılar henüz 31. saniyede Wout Weghorst'un sezonun en erken golüyle 1-0 öne geçse de devamını getiremedi. Bordo-Beyazlılar 51'de Ze Luis ve 90'da Kaan Kanak'ın golleriyle 2-1 kazandı kendi nefes aldı, Kartal'a çelmeyi taktı!

Beşiktaş, Hatay'da 90'da yıkıldı

Süper Lig 'in 11. haftasında son olarak sahasında Trabzonspor 'la 2-2 berabere kalan Beşiktaş , deplasmanda Hatayspor'a konuk oldu. Volkan Demirel yönetiminde ilk iki maçını kazanan ancak son hafta Karagümrük'e deplasmanda kaybeden Hatayspor, Siyah-Beyazlılar'a zorluk çıkarttı.

ÖNCE PENALTI SONRA İPTAL

Zorlu mücadele golle başladı, Kara Kartal henüz 31 saniyede öne geçti. Muleka'nın şık ara pasında Wout Weghorst çaprazdan topu tavana astı, skorboard'u 1-0 yaptı. Bu dakikanın ardından Beşiktaş baskısı devam etti, 11'de Weghorst penaltıyı alsa da pozisyon öncesinde ofsayt olması gerekçesiyle karar iptal edildi. Bu dakikadan sonra Bordo-Beyazlılar oyuna ortak oldu, ilk devre 1-0 sona erdi.

KAAN'DAN SÜRPRİZ ŞUT

İkinci yarıya ise Hatay hızlı başladı. Taraftarının da desteğini arkasına alan ev sahibi ekip 51'de Ze Luis'le beraberliği yakaladı. Kalan bölümde iki takım da dengeyi bozmak isteyip, pozisyonlara girse de istediğine ulaşan ekip Hatay oldu. 90'da Kaan Kanak şık bir gol attı ve Bordo-Beyazlılar'a 2-1'i getirdi, maçın skorunu belirledi.

VOLKAN DEMİREL'LE UÇUŞA GEÇTİ

Bu sonuçla eleştiri oklarının hedefinde olan Valerien Ismael'in Beşiktaş'ı, zirve yolunda yara aldı, 19 puanda kaldı. Hatay ise Volkan Demirel'le 4. maçında 3. zaferini yaşadı, puanını 10'a yükseltti.

Hatayspor-Beşiktaş 11'ler

Hatayspor: Erce, Kamil, Vranjes, Burak, Adekugbe, Onur, Aabid, Boudjemaa, Saba, El Kaabi, Ze Luis

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip, Montero, Masuaku, Josef, Salih, Dele Alli, Nkoudou, Muleka, Weghorst

DEPLASMANDA KAYBETMEK YOK

Süper Lig’de yarın Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş’ın en büyük kozlarından biri deplasmandaki üstün form grafiği... Evinde oynadığı son üç maçı kazanamayan Siyah-Beyazlı ekip adeta deplasman skorlarıyla lige tutunurken, Valerien Ismael de Kartal’da son dönemde en yüksek deplasman puanı ortalaması tutturan teknik adam oldu. Fransız teknik adam yönetimindeki Beşiktaş, lig maçlarında 2 puan ortalamasını tutturdu. Fransız hocanın yönetimindeki Kartal, bu sezonki 4 dış saha maçında da 2’şer beraberlik ve galibiyet elde etti.

KARA KARTAL'DA 3 EKSİK VAR

Ligde bu akşam oynanacak Hatayspor-Beşiktaş maçında Siyah-Beyazlı oyuncu Rachid Ghezzal forma giyemeyecek. 5 hafta süren sakatlığının ardından Fenerbahçe ve Bitexen Giresunspor maçlarında oyuna sonradan giren tecrübeli oyuncu, Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası mücadeleye devam edememişti. Cezayirli yıldızın tedavisi sürüyor. Siyah-Beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan da bugünkü karşılaşmada görev alamayacak.

CEZA SINIRINDA İKİ İSİM

Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Gedson Fernandes, bu akşamki mücadeleye sarı kart ceza sınırında çıkacak. Daha önce oynanan maçlarda gördükleri kartlarla üç sarı kart sınırına ulaşan Siyah-Beyazlı oyuncular, Hatayspor maçında da sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak HangiKredi Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Teknik ekibin, kart görmemeleri konusunda oyuncularına uyarılarda bulunduğu bildirildi.

SİYAH-BEYAZLILAR GERİ SAYIMDA

Kara Kartal’da Hatayspor karşılaşmasının hazırlıkları, dün yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik direktör Valerien Ismael’in yönetiminde dün öğle saatlerinde yapılan idman sonrasında kafile, özel uçakla Hatay’a gitti.

VOLKAN DEMİREL ÇIKIŞ PEŞİNDE

Hatayspor’da Sivasspor karşılaşmasıyla beraber göreve başlayan teknik direktör Volkan Demirel, zorlu deplasmandan 2-1’lik galibiyetle dönmüştü. Sonrasında Alanyaspor’u da evinde 1-0’lık skorla geçerek takımına bu sezonki ilk galibiyetlerini yaşatan

Demirel, eski kulübü Karagümrük karşısından da 3-0’lık sonuçla dönerek üzülmüştü. Genç teknik adam, bu akşamki zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılıp yeni bir seriye başlamak istiyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş p..

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim
Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağı..

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyar..

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var
ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler denges..

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük
Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı sahne alıyor!

Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Ke..

Antalya'da heyecan zirveye çıkacak! Kempo IKF Dünya Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı sahne alıyor!