Beşiktaş Avrupa aşkına geri döndü! Kayserispor'a kartal pençesi

01.05.2022 18:05

Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Kayserispor'u Serdar ve oyuna ikinci yarıda girerek maçın kaderini değiştiren Nkoudou'nun iki golüyle 3-2 mağlup etti. Kayserispor'un gollerini Mame Thiam ve Cardoso attı. Kartal bu galibiyetle Avrupa kupalarına katılma umudunu devam ettirdi.

Beşiktaş Avrupa aşkına geri döndü! Kayserispor'a kartal pençesi

Süper Lig 'in 35. haftasında Beşiktaş , deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Kayserispor'u Serdar ve oyuna ikinci yarıda girerek maçın kaderini değiştiren Nkoudou'nun iki golüyle 3-2 mağlup etti. Kayserispor'un tek golünü Mame Thiam attı. Beşiktaş bu galibiyetle Avrupa kupaları için umudunu sürdürdü.

Beşiktaş: Ersin, Welinton, Serdar, Montero, Rosier, Atiba, Emirhan, Rıdvan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Yedekler: Emre, Nkoudou, Oğuzhan, Pjanic, Necip, Kenan, Kerem, Güven, Emrecan, Alex Teixeira

DERBİ ÖNCESİ SARI ALARM

Ligde bugün Beşiktaş’ın Kayserispor’a konuk olacağı maç öncesinde Siyah-Beyazlılar’da sınırda tam 10 isim bulunuyor. Kara Kartal’da; Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Alex Teixeira, Oğuzhan, Güven, Cyle Larin, Francisco Montero, Can Bozdoğan, Rıdvan Yılmaz ve Valentin Rosier sarı kart ceza sınırında bulunan oyuncular. Söz konusu oyuncular bugün Kayserispor deplasmanında kart görmeleri durumunda ligde bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Teknik ekibin, sınırda olan isimlere kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunduğu bildirildi.

KARA KARTAL'A GÜNDÜZ MAÇI

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında bugün Yukatel Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Siyah-Beyazlılar, uzun süre sonra gündüz maçına çıkacak. Ligde geçen hafta Kasımpaşa’ya 3-0 mağlup olan Beşiktaş; 13 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 yenilgiyle 51 puan elde etti. Yukatel Kayserispor ise 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 yenilgiyle 43 puan topladı.

PUAN KAYIPLARI DURMAK BİLMİYOR!

Siyah-Beyazlı ekip, ligdeki son 12 maçta 9 kez puan kaybı yaşadı. Söz konusu dönemde rakiplerini 3 kez yenebilen Beşiktaş, 7 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. 2 maçtan mağlubiyetle ayrılan Kara Kartal, bu 12 karşılaşmada 20 puan yitirdi.

ÖZDAMARLA 3. RANDEVU

Süper Lig’in 35. haftasında Kayseri’de oynanacak Kayserispor-Beşiktaş maçını Erkan Özdamar yönetecek. Erkan Özdamar, hakemlik hayatında 7. kez Kayserispor, 3. kez de Beşiktaş maçı yönetecek. Ankara Bölgesi hakeminin yönettiği maçlarda Kayserispor, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 kez de yenilgi aldı. Beşiktaş ise 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

İKİLİ REBAKETTE BEŞİKTAŞ FARKI

Ligde bugün karşı karşıya gelecek iki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 51 maçta Beşiktaş 30, Kayserispor 12 galibiyet aldı, 9 müsabaka da berabere sonuçlandı. Beşiktaş rakibine 86 gol atarken, kalesinde 54 gol gördü. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan lig mücadelesini Beşiktaş, evinde 4-2 kazandı. Türkiye Kupası’nın çeyrek finalinde iki takım bir kez daha karşı karşıya gelirken, Kayserispor rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

İÇ SAHADA ÜSTÜNLÜK KAYSERİ'DE

Beşiktaş ile Kayserispor arasında Kayseri’de yapılan maçlarda ev sahibi ekibin galibiyet sayısında bir farkla üstünlüğü bulunuyor. Kayseri’de ev sahibi ekip 10, Beşiktaş 9 galibiyet elde ederken, 6 karşılaşma da berabere tamamlandı. Siyah-Beyazlılar deplasmanda 26 gol atarken, rakibinin 31 golüne engel olamadı. Geçen sezon Kayseri’de oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elek..

Antalya'da 25 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?
Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden toz aşımı ve yağış uyarısı! 25.4.2024

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden..

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden toz aşımı ve yağış uyarısı! 25.4.2024
Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırsat: Come4work

Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırs..

Almanya’da İş Arayanlara Yeni Bir Fırsat: Come4work
Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan revizyonuna iptal

Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan rev..

Danıştay'dan Kındılçeşme'deki plan revizyonuna iptal
Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu!

Antalya'da sahte polis ve savcı operas..

Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu!
Antalya'yı toz tabakası kapladı

Antalyayı toz tabakası kapladı

Antalya'yı toz tabakası kapladı