Antalyaspor’da son dakika! Tamer Tuna gitti

29.10.2020 09:15

Son dakika haberi... Teknik direktör Tamer Tuna ile yollarını ayıran Antalyaspor, hız kesmeden arayışa geçti. Adı Trabzonspor ile anılan Abdullah Avcı ile görüşme yapan Akdeniz ekibi, tecrübeli hoca ile prensipte anlaştı. Avcı’nın Antalya'ya giderek resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.

Antalyaspor’da son dakika! Tamer Tuna gitti

Son dakika haberi... Antalyaspor Yönetimi Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Antalyasporumuzda 15 Ocak 2020 tarihinden itibaren teknik direktörlük görevi üstlenen Tamer Tuna ile kulüp stratejilerimizde yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze verdiği hizmet ve katkı için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" dedi.

Süper Lig’de geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan Antalyaspor’da teknik adam Tamer Tuna, başkan Ali Şafak Öztürk ile görüşerek görevini bıraktı. Tuna’nın ayrılışının ardından adı Trabzonspor ile anılan Abdullah Avcı ile görüşen kırmızı-beyazlılar, tecrübeli teknik adamla prensip anlaşmasına vardı.

Avcı, Antalya'ya giderek kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atacak. Ligde bu sezon ilk 6 haftalık periyotta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayıp topladığı 8 puanla 7. sırada bulunan Akdeniz ekibi, Süper Lig’in 7. haftasında, 2 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Fanatik.com'un haberine göre, Antalyaspor’da, 2019-2020 sezonunun ikinci yarısı göreve başlayan teknik direktör Tuna, Akdeniz temsilcisiyle toplam 23 lig maçında 10 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşadı. Geçen sezonu 45 puanla 9. sırada tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor, Tuna yönetiminde en son Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun 6. haftasında 24 Ekim’de Medipol Başakşehir’e dış sahada 5-1 kaybetti.     

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto