Süper Lig'de kötü gidişatını son 2 maçta sona erdiren Antalyaspor, ligin 13'üncü haftasında sahasında oynayacağı Karagümrükspor maçının hazırlıklarını bu akşam saatlerinde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Akdeniz ekibinde zorlu maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, 3 oyuncunun sakatlığından dolayı maçta forma giymesi beklenmiyor. Kırmızı beyazlı ekip İstanbulspor ve Sivasspor galibiyetlerinin ardından Karagümrük karşısında da galip gelerek bu sezon ilk kez 3 maç üst üste sahadan 3 puanla ayrılmanın planlarını yapıyor.

SÜPER LİG'DE 7'NCİ KEZ

Antalyaspor ile İstanbul temsilcisi Karagümrük, Süper Lig'de 7'nci randevularına çıkacak. İki ekip daha önce 17 kez birbirlerine rakip olurken, bu maçlarda ev sahibi ekip Antalyaspor 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi ile sahadan ayrıldı. İki ekip 6 kez Süper Lig, 2 kez Spor Toto 1'inci Lig, 8 kez TFF 2. Lig ve 1 kez de hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

ANTALYASPOR EVİNDE HİÇ KAYBETMEDİ

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, rakibiyle iç sahada oynadığı hiçbir maçta yenilgi yüzü görmedi. Daha önce Antalya'da 9 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında Antalyaspor 7 galibiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Süper Lig'de oynanan son 4 maçta Antalyaspor 2 galibiyet ve 2 beraberlik alırken, geçen sezon oynanan son maçı Antalyaspor 3-0 kazanmıştı.

3 OYUNCU SAKAT, 1 CEZA SINIRINDA

Antalyaspor'da zorlu maç öncesi sakatlıkları bulunan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Ndao ve Fredy'e belinden sakatlığı bulunan Sinan Gümüş'de eklendi. Sinan Gümüş'ün Dünya Kupası öncesinde ligde oynanacak Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında forma giymesinin beklenmediği öğrenildi. Kırmızı beyazlılarda Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Martins ise ceza sınırında yer alırken, mücadelede kart görmesi halinde ise bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçında cezalı duruma düşecek. Antalyaspor ile Karagümrük arasındaki mücadele pazar günü saat 17.00'de Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelede Abdülkadir Bitigen düdük çalarken, yardımcılıklarını Serkan Çimen ile Kamil Çetin yapacak.