Antalyaspor şanssızlığını Denizli’de kırmak istiyor

26.01.2020 01:15

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kalarak moral bulan Antalyaspor, ligde de şanssızlık zincirini kırmak istiyor. Kırmızı-beyazlılar, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 19.…

Antalyaspor şanssızlığını Denizli’de kırmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale kalarak moral bulan Antalyaspor, ligde de şanssızlık zincirini kırmak istiyor.

Kırmızı-beyazlılar, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 19. Hafta maçında, deplasmanda Yukatel Denizlispor’a konuk olacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Ferhan Kestanlıoğlu görev yapacak.

ANTALYA’DA 3 SAKAT 2 CEZALI VAR

Antalyaspor, Süper Lig'de son galibiyetini 7. haftada deplasmanda Fenerbahçe’yi yendi. Akrepler, Yukatel Denizlispor maçında, ligdeki 11 haftalık galibiyet şanssızlığına son vermek için sahaya çıkacak.

Antalyaspor’da; Nazım Sangare, Harun Kavaklıdere ve Bahadır Öztürk sakatlıkları nedeniyle, Hakan Özmert ile Amilton ise kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Geride kalan 18 haftada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Antalyaspor 14 puanla 16. Sırada. Evsahibi Yukatel Denizlispor ise 6 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle 22 puana sahip ve  ligde 12. sırada yer alıyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto