Süper Lig'de 4. hafta bu akşam oynanan Gaziantep FK - Antalyaspor maçıyla açıldı. Sezona iyi başlayan iki takımın mücadelesinde gol yağmuru yaşandı!

SAGAL'DAN ŞIK GOL

28'de Joao Figueiredo perdeyi açtı, 30 ve 40'ta Haji Wright sahneye çıktı, ilk yarıyı Antalyaspor 2-1 önde kapattı. İkinci devrede ise hem Gaziantep hem de Figueiredo fırtınası yaşandı. Brezilyalı yıldız 54'te bir kez daha sahneye çıktı, 58'de Tomas Pekhart ağları sarstı, 67'de Angelo Sagal şık bir gol attı ve kapanışı yine Figueiredo yaptı. Sambacı'nın hat-trick yaptığı maçta Gaziantep FK sahasında 5-2 kazandı.

SERİYE BAĞLADILAR

Bu sonuçla Sivasspor beraberliğiyle sezona başlayan Kırmızı-Siyahlılar, Ankaragücü ve Hatay'ın ardından Akdeniz ekibini de devirdi ve galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Antalyaspor ise Galatasaray yenilgisiyle giriş yaptığı sezonda Ümraniye ve Trabzonspor zaferleri sonrasında mağlubiyeti yaşadı. Gaziantep FK - Antalyaspor 11'ler Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Ertuğrul, Djilobodji, Hanousek, Jevtovic, Furkan, Mirza Cihan, Maxim, Markovic, Figueiredo Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fernando, Fredy, Larsson, Gökdeniz, Luiz Adriano, Haji Wright

ANTALYASPOR'DA 3 SAKAT!

Antalyaspor'da 3 oyuncu, zorlu Gaziantep FK maçında sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Kırmızı beyazlılarda Trabzonspor maçı öncesi arka adalesinden sakatlanan defans oyuncusu Ömer Toprak, sakatlığını kısmen atlatan ancak futbol sorumlusu Nuri Şahin tarafından riske edilmek istenmeyen Sinan Gümüş ile Trabzonspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Senegalli kanat oyuncu Alassane Ndao takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığını atlatan Soner Aydoğdu'nun kadroda olması ve forma verilmesi halinde oynaması bekleniyor. Antalyaspor'da zorlu maç öncesi kart cezalısı bulunmuyor. Fraport TAV Antalyaspor ile Gaziantep FK'nın geçtiğimiz sezon oynanan son mücadelesi ise 0-0 sona ermişti. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.