Antalyaspor ile Göztepe , Süper Lig 'de 2021/22 sezonunun ilk haftasında galibiyet için kozlarını paylaşıyor. Süper Lig'in açılış haftalarında oynadığı son beş iç saha maçını kaybetmeyen Antalyaspor (3G 2B), bu karşılaşmaların tamamında kalesini gole kapattı. Göztepe ise ligde son 4 yılda çıktığı ilk hafta maçlarında yalnız tek galibiyet alabildi. İzmir temsilcisi, yalnız geçen sezon ilk sınavda Denizlispor 'u 5-1 yenebildi. Tam kadro maça çıkacak olan iki takım da yeni sezona galibiyetle başlayıp moral depolamak istiyor.

GELEN VE GİDENLER

Sezona Ünal Karaman yönetiminde başlayacak sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminde şimdiye kadar Kahraman Demirtaş, Dino Arslanagic, Makana Baku, Lourency, David Tijanic, Atakan Çankaya, Şefik Abalı ve Emre Batuhan Adıgüzel'i kadrosuna dahil etti. Bu isimlerden Şefik Abalı'yı Avusturya ekibi SKU Amstetten'e, Emre Batuhan Adıgüzel'i Menemenspor'a kiralayan Göztepe, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Cherif Ndiaye'nin bonservisini de aldı. İzmir temsilcisinde geçen sezon kadroda yer alan isimlerden Alpaslan Öztürk, Peter Zulj, Fousseni Diabate, Burak Süleyman, Anderson Esiti, Lamina Gassama, Stefano Napoleoni ve Zlatko Tripic takımdan ayrıldı.

ANTALYASPOR'LA 13. KARŞILAŞMA

Antalya Stadı'nda oynanan Fraport TAV Antalyaspor-Göztepe karşılaşmasını hakem Yasin Kol yönetti. Sarı-kırmızılı ekipte karşılaşma öncesinde Dzenan Burekovic'in sakatlığı bulunuyor. Süper Lig'de rakibiyle daha önce 12 maça çıkan Göztepe, bu müsabakalarda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 16 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 13 gol gördü. İzmir temsilcisi, deplasmanda yaptığı 6 karşılaşmada ise sahadan 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ayrıldı. Ayrıntılar birazdan... Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.