Antalya, Süper Lig'de çifte galibiyet sevinci yaşıyor. Antalya'nın, Süper Lig'deki temsilcileri Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor, 2019-2020 sezonuna deplasman galibiyeti ile başladı.

Aytemiz Alanyaspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 85. dakikada Papiss Demba Cisse'nin golü ile 1-0 yenerek evine 3 puanla döndü.

Deplasman galibiyeti

Antalyaspor ise pazar günü deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 29. dakikada Diego Angelo'nun golü ile dize getirip yeni sezona galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı.

Kırmızı-beyazlılar, maçtan sonra galibiyet sevincini kendilerini İzmir'de yalnız bırakmayan yüzlerce taraftarı ile paylaştı. Böylece, Antalyanın Süper Lig'deki iki takımı da yeni sezona aynı skorlu deplasman galibiyeti ile başlamış oldu.

Genç isimler katkı koydu

Antalyaspor, 4 sezon aradan sonra yeni bir sezona galibiyetle başlarken, Alanyaspor ise Süper Lig'deki tarihinde ilk kez yeni sezona galibiyetli başlangıç yapmış oldu.

Antalya ve Alanyaspor’da ki galibiyet sevinci tüm şehri sevince boğarken,taraftarlar takımlarının sahalarında oynayacağı bu haftaki maçlarını heyecanla bekliyor. Elde edilen bu başarı forma ve flama satışlarına da etki etmesi bekleniyor.

Gol yemeden başladılar

Öte yandan Antalyaspor'da Ufuk Akyol profesyonel futbolculuk yaşamında ilk kez Süper Lig maçına çıkarken, Paul de ilk kez profesyonel ve Süper Lig maçına çıktı. Her ikisi de 90 dakika mücadele ederek galibiyeti katkı koydular.

Bu arada Antalyaspor ve Alanyaspor ligin ilk 3 ve 4’ncü sırasında 3’er puanla yer alan takımlar oldu. Her iki takım da lige gol yemeden başladı.