Ağaoğlu'ndan şampiyonlara daire

11.10.2017 15:26

Ali Ağaoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularına birer daire hediye ettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Ağaoğlu, Çekmeköy'deki yeni projeden birer tane daire vereceğini söyledi. Ağaoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, "Elleri ve ayakları yoksa, aslan gibi yürekleri var" dedi.

Ali Ağaoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olarak büyük başarı elde eden Türkiye Ampute Milli Takımı'na Çekmeköy'de yapacağı yeni projesinden birer tane daire hediye etti.

Başarıyı her zaman ödüllendirdiklerini belirten Ali Ağaoğlu, "Ağaoğlu olarak her zaman başarıyı ödüllendirdik. Özellikle amatör spor dallarında uluslararası başarılara imza atan sporcularımıza sahip çıktık. Onlar ki, sınırlı imkânlarla ve tırnaklarıyla kazıyarak şampiyonluklara ulaştılar. Ağaoğlu olarak engelli dostu bina yapma duyarlılığımız zaten vardı. Bundan böyle iki katına çıkaracağız. Çekmeköy'de yapımına başladığımız sitede bu duyarlılığımızı yansıtacağız" diye konuştu.

( Cüneyt CENGİZ - Olgucan KALKAN  / DHA )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto