Antalya 07 Gençlik iftar yemeğinde buluştu!

26.04.2022 22:38

Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik tarafından geleneksel hale gelen iftar yemeği organizasyonu düzenlendi.

Antalya 07 Gençlik iftar yemeğinde buluştu!

Antalya Stadyumu otoparkında gerçekleştirilen iftara Vali Ersin Yazıcı, Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Antalyaspor AS Başkanı Berkay Bahar, İş insanı Tolga Cömertoğlu, Antalyaspor takım kaptanı Hakan Özmert ve Doğukan Sinik de katıldı.

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, iftar sonrası yaptığı açıklamada, “Antalyaspor’un bizim için birleştirici bir güç olduğunu bu güzel organizasyonda görebiliyoruz. Bu şehir bizim, bu takım bizim hep birlikte sahip çıkalım ve sahip çıkmaya devam edelim. Bu sezon küme düşer denilen takımın inanıldığı zaman, birlik beraberlik olduğu zaman nereden nereye geldiğini hep birlikte gördük. Buradan herkese çağrı yapıyorum bu yakaladığımız birlik ve beraberliği koruyalım. İnanalım. İnanalım ki bu takım bu sene olduğu gibi seneye de Avrupa Kupaları mücadelesi versin” dedi.

"HER ŞEY GELECEĞİMİZ İÇİN"

Gençlerin doğru alışkanlıklar edinebilmesi için destek verdiğini anlatan Antalyaspor sevdalısı tribünlerin abisi iş insanı Tolga Cömertoğlu, “Yaklaşık 2 senenin ardından yeniden bir 07 gençlik iftarında beraberiz. İnsanlar bazen soruyor ya taraftarlara para veriyorsunuz taraftarlarla paylaşıyorsunuz. Antalya maalesef yaşayanlar hep söylüyorum ben de dahil olmak üzere söylemekten vazgeçmeyeceğim. Bu Antalya’yı sadece Lara ve Konyaaltı’ndan ibaret zannediyorlar. Lara veya Konyaaaltı bizler gibi hali vakti yerinde veya bürokrat olan insanlar yaşıyor. Maalesef nüfusun 3'te 2'si Kepez'de, Dokuma'da, Soğuksu'da, Şelale yolunda şimdi Mazı Dağı'nda buralarda yaşıyor. Burada her hane minimum 5 ila 6 kişi arasında. Çoğu askeri ücret ile geçiniyor. Bunları evlatları sosyal olarak haftada kendilerine düşen 40 lira ile 50 lira ile nerede çay içsinler. Nerede kahve içsinler gençliklerini heyecanlarını enerjilerini nerede atsınlar. Biz de dedik ki; 'Aidiyet duygusunu başka yerlerde hissetmesinler. Başka kötü emellerin amaçların uğruna gitmesinler. Antalya’nın en büyük her düşünceden ve fikirden bir araya getireceği en büyük güç Antalyaspor’dur. Biz o yüzden bu gençler bizim yanlarımıza stada gelsinler' dedik ve onun için onlarla paylaşıyoruz" diye konuştu.

TARAFTAR GRUBUNDAN DAHA DA BÜYÜK

07 Gençlik’e sadece bir taraftar grubu demek büyük haksızlık olur diyen FTA Antalyaspor AŞ Başkanı Berkay Bahar, “Başkanımız Aziz Çetin son dakika da bir rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Hepinize saygı ve sevgilerini iletmemi rica etti. Tabi Tolga her şeye söyledi. Tolga benim çocukluk arkadaşım beraber büyüdük. Bir çok yerde kavga ettik belki. Çok ulvi bir şey yapıyor. En son Manavgat’ta çıkan yangın da bir taraftar grubundan çok öte büyük bir emek verdiler. Türkiye’nin ilk taraftar grubu 41 yıldır Antalyaspor’un yanında” dedi.

AVRUPA'DA DA GÖRMEK İSTİYORUZ

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu bu güzel organizasyonda sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Antalyaspor ile gurur duyuyoruz. Son haftalarda göğsümüzü kabarta kabarta 'Evet Antalyalıyız, Antalyasporluyuz' topumuzu da oynuyoruz puanımızı da kazanıyoruz. Güçlü taraftarımızla takımın gerçek sahipleriyle de birlikte her türlü organizasyonu da yapıyoruz. Tolga Bey ve ekibine. Dernek başkanı ve ekibine böyle güzel bir organizasyonu Antalyaspor için geleneksel bir hale getirdikleri için teşekkür ediyorum.

Antalyaspor şehrin markası. Bu şehrin markasının peşinde hep birlikte koşturacağız. Hep birlikte elimizden gelen desteği maddi ve manevi göstermemiz gerekiyor. Bu şehir dünya şehri. Bu şehir dünyada en çok bilenen şehirlerden bir tanesi. Bu şehrin takımının da dünyada en çok bilen takımlardan birisi olması lazım. Hakan Kaptan biz Avrupa’da görmek istiyoruz Antalyaspor’u. İnşallah Avrupa maçlarını da izlediğimiz bu güzel stadımızda Antalyaspor’u alkışlamaya canı gönülden desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Organizasyon Türk motifleri gösteri haline getiren Şaman dans grubun gösterisi ile sona erdi.

 

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü..

Antalya'da öğretmen çift ölümden döndü! Film gibi kurtarma operasyonu!
İnce kıyıma (İncekum) Alanyalı STK'lar dan büyük tepki! 'İncekum'u yedirmeyiz'

İnce kıyıma (İncekum) Alanyalı STK'lar..

İnce kıyıma (İncekum) Alanyalı STK'lar dan büyük tepki! 'İncekum'u yedirmeyiz'
Antalya'da otel çalışanlarını taşıyan midibüs devrildi! 19 yaralı

Antalya'da otel çalışanlarını taşıyan ..

Antalya'da otel çalışanlarını taşıyan midibüs devrildi! 19 yaralı
Antalya'da bu yolları kullanacaklar dikkat! Bu cadde ve bulvarlar trafiğe kapatılacak!

Antalya'da bu yolları kullanacaklar di..

Antalya'da bu yolları kullanacaklar dikkat! Bu cadde ve bulvarlar trafiğe kapatılacak!
Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü ele..

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?
Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş p..

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024