Yürütüyor, ayağa kaldırıyor

27.08.2019 16:31

Genetik Trainer Emrah Keleş, felç geçiren hastaların iyileşme sürecine büyük katkı sağlıyor.

Yürütüyor, ayağa kaldırıyor

Chief Of Muscles (COM) salonunun sahibi Genetik Trainer Emrah Keleş, özellikle felç geçiren hastaların fizik tedavisinde etkin antrenman programı ile bu hastalığa maruz kalmış olanların tek adresi oldu.

Son olarak ABD'de turizm ve restaurantlarda üst görevlerde bulunan ve 2008 şubat ayında geçirdiği felç ile sol eli ve ayağı felç olan Mustafa Durman, Chief Of Muscles salonuna gelerek Emrah Keleş’in fizik tedavi programına dahil oldu.

Emrah Keleş Konyaaltı Belediyesi'nde Teknik Eleman olarak görev yapan Tamer Turhan’ın da fizik tedavi sürecini başarıyla uygulamış ve Turhan’ı bugün bisiklet sürme ve hızlı yürüme seviyelerine kadar ulaştırmıştı.

ABD'de felç geçirdi

ABD'ye gitmeden önce dev seyahat gemilerinde görev yapan 42 yaşındaki Mustafa Durman 2003 yılında ABD'ye gitti.

Orada evlendi ancak 2005 yılında eşinden ayrıldı. 2007 yılı sonunda ağabeysinin de ricasıyla ABD'nin Connecticut şehrine gitti.

2008 yılında evinde aniden rahatsızlandı. Geçirdiği felç nedeniyle sol eli ve ayağı hareket edemez duruma gelen Mustafa Durman'ın acil olarak götürüldüğü İsrail menşeli Betisrail Hastanesindeki doktorlar beyin ölümü gerçekleştiği düşüncesiyle Durman’a müdahale etmedi.

Fizik tedaviye önemli katkı

Arkadaşları ve yakınlarının hastaneye akın etmesiyle birlikte hayatta olduğu ve tepki verdiği anlaşılan Durman bu kez başka bir hastaneye götürüldü ve orada tedavi altına alındı.

Önce kafatası alınarak karın boşluğuna yerleştirildi. Beyinde kanama olan bölgeye müdahalede bulunuldu.

Durman sağlığına yeniden kavuşabilmek için aylarca tedavi gördü.

Türkiye’ye dönerek ailesiyle tedavi sürecini sürdüren Mustafa Durman  sol ayağındaki ağır inme belirtisini ortadan kaldırmak için fizik tedaviye başladı.

Hastanelerde aldığı fizik tedavi yanında bu tür hastalıklarda başarılı fizik tedavi antrenmanları uygulayan Emrah Keleş’i tercih ederek hastane fizik tedavi dışında Chief Of Muscles salonda çalışmalara başladı.

Antalya'da önemli isim

Genetik Trainer ve aynı zamanda Chief Of Muscles ortaklarından Emrah Keleş, “Salonumuzda bilinçli ve acı çekmeden insanların zevkle ve severek antrenman yapmalarını sağlıyoruz.

Bunu yılların bizlerdeki bilgi, birikim ve tecrübelerimizle pekiştirerek gerçekleştiriyoruz. Her sporcunun vücut yapısına göre ayrı antrenman programları uygulamaktayız. Salonumuzda herkes aynı antrenmanı yapmamakta.

Mustafa Durman ve onun öncesinde yine felç geçiren Tamer Turhan salonumaza gelerek bizlerden destek istedi. Onların felç geçirdiği ve felcin hareketsiz bıraktığı bölümleri yeniden güçlendirmek, eski haline getirmek için çok özel antrenman programları uyguluyoruz. Uzun ve meşakatli bir süreç.

Sabırla ve gayretle yapılan antrenmanlar sonucunda yüz güldüren ve sevindiren sonuçlara ulaşmak mümkün. Mustafa Durman çok yeni bir hastamız. İnanıyorum ki gayretli çalışmaları sayesinde çok hızlı ve gözle görülür bir şekilde düzelme görülecektir” diye konuştu. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto