Sezai Karaca sağlığına Antalya'da kavuştu

07.11.2020 11:41

Antalya haber... Ankara'da yaşamını sürdüren Sezai Karaca (56), sosyal medyadan yaptığı araştırma sonrası Demre Devlet Hastanesi'ne gelerek, kasık fıtığı ameliyatı oldu ve sağlığına kavuştu.

Sezai Karaca sağlığına Antalya'da kavuştu

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre Ankara'da yaşamını sürdüren emekli Sezai Karaca, uzun süredir kasık fıtığı rahatsızlığı yaşıyordu. Koronavirüs salgını nedeniyle Ankara'da ameliyat olmanın riskli olduğunu düşünen Sezai Karaca, sakin, temiz ve koronavirüs salgının yaygın olmadığı bir yer aradı. Sosyal medyadan ve internetten yaptığı araştırmada, Demre Devlet Hastanesi'nde ameliyat olmaya karar verdi. Ameliyat için yaptığı görüşmeler sonrası Demre'ye gelen Sezai Karaca, Op. Dr. Murat Kağan Bilge'ye muayene olduktan sonra ameliyat edildi. Bir gün hastanede kalan Sezai Karaca, sağlıklı şekilde taburcu edilerek Ankara'ya yolcu edildi.

Karaca'yı, Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ceren Bilge, ameliyatı yapan Op. Dr. Murat Kağan Bilge, Başhemşire Serpil Uçar uğurladı. Ameliyat ekibi ve hastane yönetimine teşekkür eden Sezai Karaca, "Demre'de koronavirüs vakalarının yaygın olmadığını, hastanenin yeni ve çok temiz olduğunu, işini başarı ile yapan bir cerrah olduğunu yaptığım araştırmalar sonrası öğrendim. Buraya gelip ameliyat oldum. Sağlığıma kavuştum. Eskiden insanlar büyük şehirlere ameliyat olmak için gidiyordu. Ben bunu tersine çevirdim. Bu tür sorunu olanlara, bu süreçte Demre Devlet Hastanesi'ni tavsiye ediyorum" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto