Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli hakkında önemli açıklamalar

12.12.2020 00:43

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli valilileri ve il sağlık müdürleri ile görüştüğünü duyurdu. Bakan Koca İstanbul, İzmir ve Kocaeli'nde vakaların yüzde 30 Ankara'da se yüzde 40 düşüş yaşandığı bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli hakkında önemli açıklamalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli valilileri ve il sağlık müdürleri ile görüştüğünü bildirdi.

Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde;

'İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla online görüşerek son durumu değerlendirdik. Tedbirlere sıkı uyup elbirliği ile gayret edince, sonuç almak daha kolay. Hepimiz sorumluluğumuzun bilincinde olalım. Ara vermeden mücadeleye devam; birlikte kazanacağız.'


'İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de %30, Ankara’da ise %40 günlük vakada düşüş oldu. Ancak hastane ve yoğun bakımlarda hasta yükü devam ediyor. Yoğun bakım doluluk oranı İstanbul’da %67, İzmir’de %78, Kocaeli ve Ankara’da %72” dedi.

Bakan Koca ayrıca, “Bugün Nobel ödüllü bilim insanımız Prof. Dr. Aziz Sancar ile görüştüm. Hocamıza bugün basında da yer alan Bakanlığımızın aşı konusundaki stratejisini destekleyen açıklamalarından dolayı teşekkürlerimi ilettim. Hocamızın cesaretlendirici sözlerine minnettarım” paylaşımını da yaptı.'

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto