Kordon Kanı Bankacılığı ve Kök Hücre Çalıştayı gerçekleştirildi

01.04.2019 16:33

Akdeniz Üniversitesi Teknokent'te Kordon Kanı Bankacılığı ve Kök Hücre Çalıştayı gerçekleştirildi.

Kordon Kanı Bankacılığı ve Kök Hücre Çalıştayı gerçekleştirildi

Antalya ilinde faaliyet gösteren, kordon kanı konusunda deneyimli kadın hastalıkları ve doğum uzmanı hekim ve ebelerin katılımıyla Kordon Kanı Bankacılığı ve Kök Hücre çalıştayı gerçekleştirildi.

Teknokent konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda standart tedavi, klinik ve deneysel  araştırma konuları ele alındı.

Literatür deki son gelişmelerin tartışıldığı toplantı daha sonra Akdeniz Üniversitesi Teknokent Babylife Kordon Kanı Bankası GMP laboratuvarların incelenmesi ile devam etti.

GMP laboratuvar ve üretim sorumlusu Kök hücre biyoloğu Züleyha Kıraç uygulamaları yerinde katılımcılara anlattı. Rutin hizmet ve araştırmalar hakkında bilgiler sundu.

Kordon kanı alanında hekimlerin sahadaki deneyimlerini paylaşma fırsatı bulduğu toplantıda yönetim kurulu üyesi Eczacı Emircan Altuniş bu ve benzeri eğitim ve bilgi paylaşımı toplantıların devam edeceğini özellikle yenileyici ve tamir edici tıptaki gelişmeleri heyecanla takip ettiklerini dile getirerek katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür etti.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto