Erdoğan mesajı verdi! İl başkanları değişiyor mu?

27.11.2019 10:29

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında AK Parti 7. Olağan Kongre sürecinin takvime uygun şekilde sürdürdüğünü ve Aralık ayında belde kongreleriyle sürecin başlayacağını Şubat ayıyla birlikte ilçe kongrelerine geçileceğini söyledi. 

Erdoğan mesajı verdi! İl başkanları değişiyor mu?

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaz sonuna doğru il kongrelerinin başlatılacağını ve yıl sonuna kadar da tamamlanacağını söyledi. Erdoğan, AK Parti'nin dinamik bir yapı niteliği taşıdığını, yeni görev alanların ve görev değişikliği yapanların da bu dinamizmin bir parçası olduğunun altını çizdiği konuşmasında başarısız il başkanlarının değişeceğinin sinyallerini verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şayet bir yerde oy oranı düşmüşse, hele hele milletvekili ve belediye başkanı sayısı azalmışsa, hiçbir şey yok gibi hareket edemeyeceklerini vurgulayarak, bu tür yerlerde önce teşhisi doğru koyacaklarını, sonra da en ideal çözümü hayata geçireceklerini belirtirken, bu ifadeye göre gözler büyükşehir belediyelerinin kaybedildiği illere çevrildi.  İstanbul, Ankara, Antalya gibi son derece önemli illerde seçim kaybedilmesinin faturasının teşkilatlara çıkacağının sinyalinin verildiği bu konuşmada şimdi gözler seçim kaybedilen illere çevrildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto