DSP Antalya yeni İl Başkanı Özdemir: DSP Türkiye’nin en eski partisidir

01.08.2020 08:25

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezince Antalya İl Başkanlığına atanan Hacer Özdemir, il yönetimini ile birlikte tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

DSP Antalya yeni İl Başkanı Özdemir: DSP Türkiye’nin en eski partisidir

Özdemir, Sahil Antalya Yaşam Parkı'nda düzenlediği basın toplantısında, bugün 35 yaşında olan DSP'nin, 12 Eylül’den sonra kurulan ve halen aktif olan  “Türkiye'nin en eski partisi” olduğunu iddia etti. Özdemir, “3 kez ülke yönetmiş, bir çok başarılı belediye başkanınıkamuoyunun önüne çıkartmıştır. DSP bugün yine kendisine duyulan ihtiyaca cevap vermek için mücadelesini sürdürmektedir. Antalya örgütü olarak çalışmalarımıza etkin olarak devam edecek, partimizi ileriye taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Partisinin vizyonunu “Herkesi Kucaklamak” olarak açıklayan Özdemir, açıklamasını şöyle noktaladı: “Ülkemizde evrensel sol değerleri somut ve soyut somut ve soyut koşulları harmanlayarak Atatürk’ün izinde, Kurucu- Kuramcı genel başkan Bülent Ecevit’in ışığında, genel başkanımız Önder Aksakal önderliğinde; vatansever, milliyetçi, sol, sosyal politikaların sahibi DSP, iktidar mücadelesini ilk günkü gibi sürdürmektedir.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto